text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Adaptasun Beschermende Zijdezachte Lichaamsmist Matige Zon 150 ml

niet-contractuele foto

Zonnemist voor het lichaam die bescherming biedt tegen UVA/UVB-stralen, fotoveroudering en zonnebrand. Formule met waardevolle oliën, voedt en verbetert de huid en het haar. Activeert en verlengt de bruining met respect voor aquatische ecosystemen. Patenten: adaptasuntechnologie, global cellular protection en cellulair water.
Zonnemist voor het lichaam die bescherming biedt tegen UVA/UVB-stralen, fotoveroudering en zonnebrand. Formule met waardevolle oliën, voedt en verbetert de huid en het haar. Activeert en verlengt de bruining met respect voor aquatische ecosystemen. Patenten: ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €50,25
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

50 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Adaptasun Beschermende Zijdezachte Lichaamsmist Matige Zon 150 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 150ml
Farmaceutische vorm Verstuiver
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4138269

Meer details

Volledige beschrijving:

De Brume soyeuse protectrice corps ADAPTASUN voor felle zon is het ideale zonneproduct voor sportieve of gehaaste vrouwen die graag een zonnebescherming willen die ultrasnel kan worden aangebracht.In één gebaar wordt een zachte sluier op de huid gelegd die haar beschermt, mooier maakt, de natuurlijke bruining bevordert én de huid kwaliteitsvol en jong houdt. Water- en transpiratietbestendig.

Voedt en sublimeert huid en haar dankzij een combinatie van kostbare voedende en hydraterende oliën.Biedt UVA/UVB-bescherming tegen fotoveroudering en verbranding. Voorkomt fotoveroudering en versterkt de natuurlijke beschermingsmechanismen van de huid tegen de zon dankzij GLOBAL CELLULAR PROTECTION technologie, die vrije radicalen neutraliseert, het cel-DNA beschermt en factoren die het collageen aantasten, helpt bestrijden. Activeert en verlengt de bruining dankzij ADAPTASUN technologie die alle fasen van het pigmentatieproces optimaliseert voor sneller, intenser en langduriger bruinen.

OCEAN CARE: de formule van dit zonneproduct respecteert de aquatische ecosystemen (niet toxisch voor koralen, algen en mariene micro-organismen).

PATENTEN: ADAPTASUN TECHNOLOGIE, GLOBAL CELLULAR PROTECTION, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Goed schudden vóór gebruik. De mist vóór de blootstelling royaal en gelijkmatig verstuiven op 20 cm afstand van huid en haar. Om de 2 uur opnieuw aanbrengen en ook vóór en na het baden, afdrogen of sporten.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart