text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Verlengende Bruining Verzorgende Lichaamsmelk 200 ml

niet-contractuele foto

After Sun

Hydraterende aftersun lichaamsmelk die de huid kalmeert, hydrateert en verzacht na blootstelling aan de zon. Voor een langere en intensere bruine kleur. Voorkomt fotoveroudering van de huid en behoudt de jeugdigheid. Patenten: global cellular protection, adaptasuntechnologie en cellulair water.
Hydraterende aftersun lichaamsmelk die de huid kalmeert, hydrateert en verzacht na blootstelling aan de zon. Voor een langere en intensere bruine kleur. Voorkomt fotoveroudering van de huid en behoudt de jeugdigheid. Patenten: global cellular protection, ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €47,40
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

47 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Verlengende Bruining Verzorgende Lichaamsmelk 200 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 200ml
Farmaceutische vorm Crème
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3574514

Meer details

Volledige beschrijving:

Om de huid na het zonnen zacht, soepel en rustig te maken, is het noodzakelijk ze goed te hydrateren. En als die hydratatie ook nog wordt aangevuld met een stimulerende werking op de melanine, blijft de bruine kleur echt langer mooi.

De Lait de Soin Corps après-soleil PROLONGATEUR DE BRONZAGE houdt de door de zon gesensibiliseerde huid mooi en jong en zorgt voor een stralende, diepere en langer houdende bruine kleur.

Verzacht, hydrateert en kalmeert de huid tussen twee zonblootstellingen in dankzij een kalmerend complex dat het risico op huidreactiviteit tegengaat. Verlengt de bruining dankzij ADAPTASUN technologie die alle fasen van het pigmentatieproces optimaliseert voor sneller, intenser en langduriger bruinen.V oorkomt fotoveroudering en versterkt de natuurlijke beschermingsmechanismen van de huid tegen de zon dankzij GLOBAL CELLULAR PROTECTION technologie, die vrije radicalen neutraliseert, het cel-DNA beschermt en factoren die het collageen aantasten, helpt bestrijden. Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.

PATENTEN: GLOBAL CELLULAR PROTECTION, ADAPTASUN TECHNOLOGIE, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

De bruiningsverlengende aftersun bodymilk royaal aanbrengen na het douchen of baden. Te gebruiken na elke zonblootstelling en ook na de zonvakantie nog elke dag.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart