text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Bronz Impuls Spray Gezicht & Lichaam 150 ml

niet-contractuele foto

Bescherming ogen

Melkachtige spray die de bruining voorbereidt, activeert en verlengt. Voorkomt fotoveroudering en behoudt de jeugdigheid van de huid. Bevat geen filter of scherm. Patenten: adaptasuntechnologie, global cellular protection en cellulair water.
Melkachtige spray die de bruining voorbereidt, activeert en verlengt. Voorkomt fotoveroudering en behoudt de jeugdigheid van de huid. Bevat geen filter of scherm. Patenten: adaptasuntechnologie, global cellular protection en cellulair water.
Voordeel*
Onze prijs €51,93
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

51 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Bronz Impuls Spray Gezicht & Lichaam 150 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 150ml
Farmaceutische vorm Verstuiver
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3574464

Meer details

Volledige beschrijving:

De Spray BRONZ IMPULSE bereidt de huid voor op de zon door het stimuleren van de aanmaak van melanine, de eerste natuurlijke bescherming van de huid. Hij helpt de celafweer van de huid verbeteren om fotoveroudering te voorkomen en sneller, intenser en duurzamer te bruinen.

ZONDER FILTERS

Activeert, onderhoudt en verlengt de bruining dankzij ADAPTASUN technologie die alle fasen van het pigmentatieproces optimaliseert voor sneller, intenser en langduriger bruinen. Voorkomt fotoveroudering en versterkt de natuurlijke beschermingsmechanismen van de huid tegen de zon dankzij GLOBAL CELLULAR PROTECTION technologie, die vrije radicalen neutraliseert, het cel-DNA beschermt en factoren die het collageen aantasten, helpt bestrijden. Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.

PATENTEN: ADAPTASUN TECHNOLOGIE, GLOBAL CELLULAR PROTECTION, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Vernevel de Spray BRONZ IMPULSE op gezicht en lichaam en laat drogen.

Vóór de blootstellingsperiode: afzonderlijk 's morgens en 's avonds te gebruiken, 15 dagen vóór de eerste blootstelling.

Tijdens de blootstellingsperiode, om de bruining te stimuleren: 20 minuten vóór de blootstelling en telkens wanneer je je zonneproduct opnieuw aanbrengt.

Na de blootstellingsperiode, om de bruine kleur langer te laten aanhouden: 's morgens en 's avonds te gebruiken vóór het aftersunproduct.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart