text.skipToContent text.skipToNavigation

Essential 6 Spot-on Kat 4 Pipetten x0,6ml

niet-contractuele foto

Huid en vacht

Multifunctionele huidverzorging voor katten. 4 pipetten van 0,6ml. Herstelt en optimaliseert de hydratatie van de huid; versterkt de barrièrefunctie van de huid; ontgeurt; vermindert de aanwezigheid van roos; remt haaruitval; antioxiderend. Ideaal om de frequentie van het wassen meer te spreiden en in de plaats daarvan dagelijks essentiële vetzuren oraal in te nemen.
Multifunctionele huidverzorging voor katten. 4 pipetten van 0,6ml. Herstelt en optimaliseert de hydratatie van de huid; versterkt de barrièrefunctie van de huid; ontgeurt; vermindert de aanwezigheid van roos; remt haaruitval; antioxiderend. Ideaal om de frequentie ...Verder lezen
Onze prijs €24,96
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

24 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Essential 6 Spot-on Kat 4 Pipetten x0,6ml
Leverancier V.M.D.
Farmaceutische vorm Pipet
Diersoort Katten
Farmaceutische vorm Pipet
Merk Dermoscent
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2204998

Meer details

Volledige beschrijving:

Dermoscent Essential 6 bevat 100% natuurlijk ingrediënten. Het zuivert de huid en kan gebruikt worden wanneer er sprake is van een ruwe of schrale huid. Dermoscent Essential 6 is geparfumeerd met respect voor de natuurlijke geur van het dier, helpt het verminderen van haarverlies en het behoudt van haargroei en hydrateert de huid. Dit product draagt tevens bij aan het herstellen van het huidafweersysteem en laat de vacht glanzen.

Gebruik

Spot on pipetten

Eén pipet per week voor de eerste behandeling gedurende twee opeenvolgende maanden. Gevolgd door een regelmatig gebruik van minimaal één maand per kwartaal, zolang als nodig is. In een verpakking zitten 4 pipetten.

Toediening

Breek de dop van de pipet langs de geperforeerde rand. Duw de haren tussen de schouderbladen weg tot u de huid ziet en breng hier Dermoscent Essential 6 op 1 á 2 plaatsen aan. De bio-verspreider in masseren is niet nodig, Dermoscent Essential 6 zal zich automatisch verspreiden. Het dier niet wassen 2 dagen voor en 2 dagen na de behandeling.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart