text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

Ergynutril Chocolade Poeder Pot 300g

niet-contractuele foto

Eiwitdiëten

Warme chocoladedrank. Bereiding met hoog proteïnegehalte zonder aspartaam. Speciaal geschikt voor tijdens een dieet, en bij toename van de spiermassa. Melk is een bron van eiwitten die helpen om de spiermassa op peil te houden en te verhogen en de normale botstructuur in stand te houden. Vitaminen B1, B6 en B12 dragen bij tot een normaal energiemetabolisme, vitamine B6 tot dat van eiwitten. Magnesium en kalium ondersteunen de werking van het spier- en zenuwstelsel.
Warme chocoladedrank. Bereiding met hoog proteïnegehalte zonder aspartaam. Speciaal geschikt voor tijdens een dieet, en bij toename van de spiermassa. Melk is een bron van eiwitten die helpen om de spiermassa op peil te houden ...Verder lezen
Onze prijs €28,01
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

28 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Ergynutril Chocolade Poeder Pot 300g
Leverancier LABORATOIRE NUTERGIA
Smaak Chocolade
Merk Nutergia
Gamma Ergynutril
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2344158

Meer details

Volledige beschrijving:

Ergynutril is een assortiment eiwitpreparaten voor mensen die een hoge eiwitinname nodig hebben, zoals sporters, ouderen of mensen met een speciaal dieet.

Samenstelling

Ingrediënten: Melkeiwitten, melkwei-eiwitten en soja-eiwitten, fructooligosachariden (FOS), kalium- en magnesiumcarbonaat, zinkgluconaat, kaliumjodide, chroomchloride, vitaminen B1, B6, B9, B12.

Gebruik

Voeg 2 doses (30 g) toe aan 200 ml heet (niet kokend) water en schud krachtig. Laat een paar minuten staan en roer opnieuw voor consumptie.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart