text.skipToContent text.skipToNavigation

Epitact Kniesteun PHYSIOStrap L

niet-contractuele foto

Been - Knie - Enkel - Voet

Epitact Kniesteun PHYSIOStrap Maat Large (voor een knie-omtrek van 41cm tot 44cm). Proprioceptieve kniesteun EPITHELIUMFLEX die het fragiele, gevoelige of pijnlijke gewricht helpt vast te zetten en in stand te houden. Uitstekende ergonomie (glijdt niet, irriteert niet en veroorzaakt geen ongemak achter de knie).
Epitact Kniesteun PHYSIOStrap Maat Large (voor een knie-omtrek van 41cm tot 44cm). Proprioceptieve kniesteun EPITHELIUMFLEX die het fragiele, gevoelige of pijnlijke gewricht helpt vast te zetten en in stand te houden. Uitstekende ergonomie (glijdt niet, ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €56,89
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

56 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Epitact Kniesteun PHYSIOStrap L
Leverancier MILLET INNOVATION
Merk Epitact
Gamma Epitact Pharma
Herroeping Neen
CNK 3557220

Meer details

Volledige beschrijving:

KNIEBESCHERMER / PHYSIOSTRAP

PHYSIOstrapTM met EPITHELIUMFLEX® te dragen, helpt u uw verzwakte of pijnlijke knie te ontlasten en te beschermen.

Samenstelling

71% polyamide/elastaanweefsel, 29% silicone.

Gebruik

VOORZORGSMAATREGELEN BIJ HET GEBRUIK:

• De PHYSIOstrap® wassen vóór het eerste gebruik.

• De PHYSIOstrap® is ontworpen voor een dynamisch gebruik: het is niet raadzaam de beschermer lang te dragen in een zittende of liggende houding. Bij een zittende houding moet men vermijden het been te plooien in een hoek van minder dan 90°.

• Bij een gevoel van pijn, oedeem, ongemak of elke andere abnormale reactie moet men het gebruik van het product stopzetten en een arts raadplegen.

GEBRUIKSAANWIJZING: voor een optimaal gebruik

• Geen hydraterende cosmetische producten aanbrengen alvorens de PHYSIOstrap® te gebruiken

• Om een optimale pasvorm te verzekeren, is het noodzakelijk de kniebeschermer na elk gebruik te wassen of minstens de elastische siliconen boorden te wassen met water en zeep (niet schrobben) om alle onzuiverheden te verwijderen.

ONDERHOUD: Wassen in de machine op 30°C of met de hand met water en zeep (niet schrobben). In een open ruimte laten drogen. Niet strijken.

Eigenschappen

Bijzondere eigenschap: mobiel blijven is van groot belang om de verdere ontwikkeling van artrose tegen te gaan. Het kraakbeen in de knie is een weefsel met weinig doorbloeding. Om ervoor te zorgen dat het toch voldoende voedingsstoffen krijgt, is het belangrijk het gewricht voldoende te bewegen. De PHYSIOstrapTM helpt u uw dagelijkse activiteiten verder te zetten en houdt u mobiel.

Ergonomie: de PHYSIOstrapTM is uiterst dun en discreet, en werd speciaal ontwikkeld om gedragen te kunnen worden onder elk type kledij (broek, rok, enz.). De technologie van de PHYSIOstrapTM zit vervat in minder dan 40g materiaal, hij blijft goed zitten en veroorzaakt geen hinder aan de knieholte.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart