text.skipToContent text.skipToNavigation

Epitact Bescherming Tegen Kloven 1 Paar

niet-contractuele foto

Kloven

Beschermen en verlichten gebarsten, gekloofde hielen op efficiënte wijze en verbeteren het uitzicht. Worden zowel 's nachts als en/of overdag gedragen. Machinewasbaar.
Beschermen en verlichten gebarsten, gekloofde hielen op efficiënte wijze en verbeteren het uitzicht. Worden zowel 's nachts als en/of overdag gedragen. Machinewasbaar.
Onze prijs €30,93
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

30 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Epitact Bescherming Tegen Kloven 1 Paar
Leverancier MILLET INNOVATION
Small Material Type Beschermer
Merk Epitact
Gamma Epitact Pharma
Herroeping Neen
CNK 2997641

Meer details

Volledige beschrijving:

Het is moeilijk om hielkloven te laten genezen als we blijven stappen: bij elke stap creëert het duwen van de voet tegen de grond een schokgolf die een scheur in de huid opnieuw zal openen. Bovendien is het nog moeilijker om niet meer te stappen… Wat moeten we dan doen? Door de drukverdelende eigenschappen te gebruiken van de siliconengel EpitheliumTM, heeft EPITACT® een bescherming ontwikkeld tegen hielkloven. Omdat deze pijnlijk zijn bij het stappen, draagt u de beschermingen overdag: ze brengen u verlichting en comfort. Als ze 's nachts worden gebruikt, bevorderen ze de hydratatie van de hiel en helpen ze de hoornlaag soepel maken die in deze zone nogal dik is.
 • De beschermers verdelen de druk die uitgeoefend wordt op de kloven en verlichten de pijn bij het lopen. Aangezien ze afgedekt worden met Epithelium-gel, worden de hielen continu gehydrateerd.
 • Draag de beschermers overdag op gekloofde en pijnlijke hielen. Draag ze enkel 's nachts indien u alleen last heeft van gebarsten en/of onaantrekkelijke hielen.
 • Levensduur: Meerdere maanden.
 • Verkocht per paar (Eén maat).

Gebruik

 • Bij kloven en pijnlijke hielen wordt geadviseerd de beschermers overdag te dragen. Bij barstjes en lelijke hielen volstaat het de beschermers 's nachts te dragen.
 • Gebruik de beschermers op een schine en droge huid.
 • Schuif de voet in de 2 banden.
 • Plaats dan de boventse band om de enkel.
 • Plaats het deel met de gel rondom de hiel.
 • Bedek de hielbeschermer met kous, sok of panty bij gebruik overdag.
  De 2e beschermer aanbrengen op de 2e voet zoals hierboven beschreven.
 • Breng de hielbeschermers dagelijks aan voor herstel van de hui den derhalve aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van de huid (kloven, barsten en ander oppervlakkig huidletsel verdwijnen).

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart