text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Elmex Tandpasta anti-cariës volwassenen 75ml

niet-contractuele foto

Tandpasta's - Tandhygiëne

Beschermt tegen cariës en helpt bij het remineraliseren van de oorspronkelijke gaatjes. Voor een grondige reiniging van de tanden na elke maaltijd. Anti-cariës met aminofluoride.
Beschermt tegen cariës en helpt bij het remineraliseren van de oorspronkelijke gaatjes. Voor een grondige reiniging van de tanden na elke maaltijd. Anti-cariës met aminofluoride.
Onze prijs €5,19
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

5 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Elmex Tandpasta anti-cariës volwassenen 75ml
Leverancier COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM
Inhoud 75ml
Farmaceutische vorm Deeg
Merk Elmex
Gamma Elmex Anticaries
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 0038778

Meer details

Volledige beschrijving:

De zeer effectieve formule met aminfluoride van elmex® Anti-Cariës tandpasta vormt een tweevoudige actieve calcium-fluoride beschermlaag die remineraliseert en effectief beschermt tegen cariës. De elmex® Anti-Cariës tandpasta bereikt zelfs de oppervlaktes die met tandenpoetsen moeilijk te bereiken zijn en daarom extra kwetsbaar zijn voor cariës. Aminfluoride voor effectieve cariës-bescherming: elmex®'s zeer effectieve aminfluoride hecht zich binnen enkele seconden aan het tandvlees en maakt het weerbaarder tegen cariës. Het vormt een sterke, homogene beschermlaag op alle tanden voor optimale, langdurige bescherming. Het remineraliseert zelfs beginnende cariës onder het tandoppervlak en maakt het glazuur harder. De werkzaamheid van aminfluoride is bewezen in meer dan vijfhonderd wetenschappelijke studies. Klinisch bewezen werkzaamheid: Het elmex® researchteam ontwikkelt elmex® producten in samenwerking met tandheelkundig wetenschappers. Hierdoor is niet alleen de werkzaamheid van de individuele ingrediënten wetenschappelijk bewezen, maar zijn ook de productvoordelen bevestigd.

Eigenschappen

Fluoride tandpasta.

Bevat : Aminfluoride, 1400ppm F-

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart