text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Elimax Luizenshampoo 250 ml (met 50 ml gratis)

niet-contractuele foto

Antiluizen

Luizenshampoo die luizen en neten doodt in een snelle behandeling van 5 minuten. Voorkomt het opnieuw verschijnen van luizen. Zonder silicone. Zonder insecticiden. Vanaf 12 maanden.
Luizenshampoo die luizen en neten doodt in een snelle behandeling van 5 minuten. Voorkomt het opnieuw verschijnen van luizen. Zonder silicone. Zonder insecticiden. Vanaf 12 maanden.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €19,97
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

19 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Elimax Luizenshampoo 250 ml (met 50 ml gratis)
Leverancier AXONE PHARMA T4
Inhoud 250ml
Farmaceutische vorm Shampoo
Merk Elimax
Herroeping Neen
CNK 3496171

Meer details

Volledige beschrijving:

  • Doodt luizen en neten
  • Houdt nieuwe luizen weg
  • Snelle inwerking: werkt in slechts 15 minuten. Het is niet nodig om het porduct langdurig op het haar te houden of ermee te slapen.
  • Geen silicone: eenvoudig uitwasbaar
  • Geen insecticiden
  • Handige applicator voor een gemakkelijke verdeling op het haar
  • Wast het haar, met als resultaat zacht en glanzend haar

Wat is Elimax® shampoo?

Elimax® shampoo is een transparante vloeistof die bestaat uit speciaal ontwikkelde olie en een beschermende factor tegen luizen (LPF®). De speciale polymeerolie werd specifiek geselecteerd voor een maximale werking tegen hoofdluizen. De olie heeft een dubbele werking: het blokkeert de luchtwegen van de luis en droogt de huid van het insect uit waardoor ze verschrompelt. Elimax® shampoo bevat geen neurotoxische insecticiden, dus er is geen risico op de ontwikkeling van weerstand. Elimax® shampoo bevat geen silicone (dimethicone) en laat dus geen vet achter in het haar. Voor een maximale bescherming tegen nieuwe luizen bevat Elimax® shampoo LPF®. Deze factor maakt het haar onaantrekkelijk voor luizen. Haar dat met Elimax® shampoo werd behandeld, zal minder snel worden besmet door nieuwe luizen.

Hoe beschermt Elimax® shampoo het haar tegen een nieuwe besmetting?

LPF® is een mengsel van een polymeer (acrylaat) en in olie oplosbare bestanddelen dat ervoor zorgt dat luizen moeilijker op het haar kunnen kruipen. Onderzoek toonde aan dat luizen minder geneigd zijn te blijven op haar en weefsel dat met Elimax® shampoo werd behandeld.

Samenstelling

Samenstelling

Oligodeceenolie, schuimmiddelen, LPF® (sesamolie, acrylaatcopolymeer), parfum.

Bewaarcondities

Het product tussen 5 °C en 25 °C bewaren en beschermen tegen licht.

Verpakking en houdbaarheid

De volgende verpakkingen zijn beschikbaar:

fl acon van 50 ml (CE 0120) + kam (CE)

fl acon van 100 ml (CE 0120) + kam (CE)

2 fl acons van 100 ml (CE 0120) + kam (CE)

fl acon van 250 ml (CE 0120) + kam (CE)

Niet alle verpakkingsgroottes worden op de markt gebracht.

Gebruik het product niet na de vervaldatum vermeld op de verpakking.

Gebruik

Lees de bijsluiter zorgvuldig vóór gebruik.

Hoe gebruikt u Elimax® shampoo?

STAP 1: Breng de shampoo aan op droog haar Leg een handdoek op de schouders en rond de nek om te voorkomen dat het product op huid en kleding drupt. Gebruik de handige applicator om de Elimax® shampoo rechtstreeks op het haar en hoofdhuid aan te brengen. Verdeel de shampoo over al het haar en de hele hoofdhuid. Masseer goed van wortels tot puntjes, met extra aandacht voor de zone achter de oren en de haargrens achter op het hoofd. Laat het product 15 minuten inwerken en blijf kammen (zie stap 2). Bedek het haar niet.

STAP 2: Kam het haar vlak na het aanbrengen van Elimax®

Door het haar nadien voorzichtig te kammen met de Elimax® luizenkam met fijne tanden, heeft de behandeling een hogeer slaagkans. Kam het haar met een gewone kam of borstel om eventuele knopen in het haar te verwijder en verdeel het haar in 4 delen: van het voorhoofd tot de nek en dan van het ene oor naar het ander. Kam vervolgens elk deel met de Elimax® luizenkam met fi jne tanden, begin zo dicht mogelijk bij het hoofd. Kam altijd van boven op het hoofd naar beneden. Veeg de luizenkam regelmatig schoon met een wattenschijfje om eventuele luizen en neten te verwijderen. Leg elke haarlok die luis-/neetvrij is opzij.

STAP 3: Was het haar na 15 minuten (inclusief kamtijd)

Breng eerst een klein beetje water aan op het behandelde haar om het product te laten schuimen. Spoel het schuim dan grondig uit met voldoende water. Het product is gemakkelijker uit te spoelen met lauw water. Zorg ervoor dat het product niet in de ogen loopt. Het is niet nodig om het haar opnieuw te wassen met gewone shampoo. Droog het haar grondig met een handdoek. Gebruik geen haardroger. Als u het product 's avonds aanbrengt, moet het haar volledig droog zijn voor het slapengaan. Controleer het haar na 7 dagen. In de meeste gevallen volstaat één behandeling. Als er na 7 dagen nog steeds luizen aanwezig zijn, herhaal dan de behandeling.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart