text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Difrax Silicone Fopspeen Mini-Dental 0-6m

niet-contractuele foto

Fopspenen

Tandheelkundig siliconen fopspeen van 0 tot 6 maanden. Zonder bisfenol. Mini-dentale fopspeen. Een fopspeen voorziet in de zuigbehoefte en voorkomt dat de baby op zijn duim zuigt. Het dentale model stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren. Geschikt voor baby's tot ongeveer 6 maanden.
Tandheelkundig siliconen fopspeen van 0 tot 6 maanden. Zonder bisfenol. Mini-dentale fopspeen. Een fopspeen voorziet in de zuigbehoefte en voorkomt dat de baby op zijn duim zuigt. Het dentale model stimuleert de ontwikkeling van de ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €5,22
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

5 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Difrax Silicone Fopspeen Mini-Dental 0-6m
Leverancier DIFRAX
Different Models
Small Material Type Fopspeen
Merk Difrax
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2667061

Meer details

Volledige beschrijving:

De grootte van het fopseen schildje en de grootte van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pas geboren baby's tot 6 maanden.

De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt.

Het dental model is ontwikkeld in samenwerking met een medisch team waaronder kindertandartsen. Het platte gedeelte van de speen drukt tegen de tong en de bolle kant rust tegen het gehemelte. Dit stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren.

Gebruik

Advies: vervang je fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of deze onbeschadigd is. Wanneer je kindje de extra sterke fopspeen kapot bijt, kun je hem of haar beter een bijtspeeltje geven.

Eigenschappen

  • De vlindervorm laat het neusje vrij
  • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
  • Extra sterk door massief gevuld zuiggedeelte

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart