text.skipToContent text.skipToNavigation

DAVITAMON PRO-IMMUN D BABY 7,5ML

niet-contractuele foto

Onze prijs €21,69
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

21 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product DAVITAMON PRO-IMMUN D BABY 7,5ML
Leverancier PERRIGO
AFSCA
Merk Davitamon
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4173175

Meer details

Volledige beschrijving:

Ondersteunt het immunsysteem

Bevat 200 miljoen melkzuurbacteriën, die dienstdoen als kleine helpers. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd uit twee stammen, Lactobacillus rhamnosus en Lactobacillus reuteri. Lactobacillus zit van nature in moedermelk. De twee stammen worden geproduceerd met behulp van een unieke gepatenteerde cryogene technologie, die de melkzuurbacteriën beschermt tegen externe invloeden tijdens de opslag en het transport.

Bovendien is aangetoond dat de twee stammen zeer goed bestand zijn tegen gal- en maagzuur. Dit zijn belangrijke factoren die een invloed hebben op de overleving van deze stammen. Dit product is met succes getest voor gebruik bij baby's.

Samenstelling

Zonnebloempitolie (Heliantus annuus L), Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Fructo-oligosachariden, Vitamine D3 (Cholecalciferol, Anti-oxidant: DL-alfa-tocoferol, middellange keten triglyceriden).

Gebruik

5 druppels per dag. Voor het eerste gebruik de fles openen en de dop vervangen door de druppelteller. Voor elk gebruik de fles goed schudden om het poeder goed te verdelen. De oplossing zal troebel zijn. De druppels kunnen direct in de mond van de baby toegediend worden, of toegevoegd worden aan moedermelk, koude vloeistoffen of lauwe babyformules. Draai na het gebruik de druppelteller terug op de fles. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde of evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.

Bewaren: bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur (niet meer dan 25 °C) of gekoeld, beschermd tegen zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen. Gebruik de oplossing binnen de 60 dagen na opening.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart