text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Compeed Patch Koortsblaar 15 Met Applicator

niet-contractuele foto

Koortsblaasjes - Herpes

Discrete patch ter behandeling van koortsblaren. Tot 12 u non-stop actieve werking.
Discrete patch ter behandeling van koortsblaren. Tot 12 u non-stop actieve werking.
Voordeel*
Onze prijs €7,79
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

7 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Compeed Patch Koortsblaar 15 Met Applicator
Leverancier PERRIGO
Merk Compeed
Herroeping Neen
CNK 4156782

Meer details

Volledige beschrijving:

Een koortsblaar, koortslip of herpes labialis is een vrij onschuldige huidaandoening die wordt veroorzaakt door een virus, het herpes-simplexvirus, en het komt meestal voor op of rond de lippen. Na een eerste besmetting met het virus blijft het levenslang in je lichaam aanwezig. Op momenten van verminderde weerstand, zoals bij ziekte, stress of vermoeidheid kan het virus opnieuw actief worden en koortsblaasjes veroorzaken.

Hoe moet je nu een koortslip behandelen?

Met Compeed® Patch voor Koortsblaasjes kunnen koortsblaren op een snelle manier behandeld worden en genezen ze sneller. De patches vormen een virusschild en helpen om een nieuwe besmetting via het letsel te voorkomen. Ze zorgen er bovendien voor dat de koortsblaar niet erger wordt, door de koortsblaar te beschermen tegen contact met de omgeving.

* Individuele ervaringen kunnen variëren. In een klinische studie op 174 proefpersonen hield 25 % van de proefpersonen de patch 12 uur of langer op.

Samenstelling

Deze verpakking bevat 15 invisible patches voor de behandeling van koortsblaasjes met applicator

Gebruik

1. Was je handen voor en na gebruik. Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is.

2. Neem de strookapplicators vast aan het transparante gedeelte. Zorg ervoor dat je niet op de gekleurde beschermkapjes duwt. Dit zou de patch kunnen beschadigen. Scheur 1 applicator met patch af langs de geperforeerde scheurlijn.

3. Hou de applicator vast aan de transparante zijde.

4. Haal het gekleurde beschermkapje van de transparante applicator.

5. Je ziet de ronde patch aan de bovenkant van de applicator. Positioneer de patch met behulp van de applicator op de koortsblaar en druk zachtjes aan om de patch stevig op de koortsblaar te plaatsen.

6. Trek de applicator voorzichtig terug en laat de patch op zijn plaats zitten. Eventueel kan nu make-up en lippenstift over de patch worden aangebracht.

Je kunt de Compeed® Patch voor Koortsblaasjes in elk stadium van de uitbraak gebruiken. Het is echter het beste om de Patch te gebruiken vanaf de eerste tekenen, zoals tintelingen en jeuk.

Compeed® Invisible Patch voor Koortsblaasjes gebruik je best 24 uur per dag tot de koortsblaar genezen is. Verwijder de pleister niet omdat je de koortsblaar wilt laten "ademen". Dit is contraproductief en kan het genezingsproces vertragen. Het is klinisch bewezen dat wanneer een patch op zijn plaats blijft zitten, het een optimale genezingsomgeving in stand houdt.

Eigenschappen

  • De ultradunne hydrocolloïdgel absorbeert het overtollig vocht uit het koortsblaasje en behoudt een optimale vochtigheidsgraad voor een snelle genezing.
  • Het semi-permeabele membraan laat de wond ademen en beschermt het tegelijkertijd tegen externe verontreinigingen zoals vuil en bacteriën.
  • Vormt een beschermende barrière tegen uitwendige prikkels om de verdere ontwikkeling van de koortsblaar te verminderen.
  • Ultradun membraan zodat Compeed® meebeweegt en tot 12 uur* op zijn plaats blijft zitten.
  • De patch is doorschijnend en heeft een matte buitenkant zodat hij zich aan de huid aanpast voor absolute discretie.
  • Kan gebruikt worden in combinatie met make-up. Make-up of lipstick kan over de patch worden aangebracht.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart