text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Compeed 5 Extreme Blaren pleisters

niet-contractuele foto

Blaren

Hydrocolloïd verband. Verbeterde bescherming tegen wrijving. Verlicht onmiddellijk de pijn. 20% dikker dan Compeed Blaren Medium Formaat.
Hydrocolloïd verband. Verbeterde bescherming tegen wrijving. Verlicht onmiddellijk de pijn. 20% dikker dan Compeed Blaren Medium Formaat.
Voordeel*
Onze prijs €7,00
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

7 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Compeed 5 Extreme Blaren pleisters
Leverancier PERRIGO
Merk Compeed
Herroeping Neen
CNK 2749703

Meer details

Volledige beschrijving:

Bij intensieve sportieve inspanningen zijn blaren soms onvermijdelijk. Dan is het goed om over de Compeed® blarenpleister extreem te beschikken. Met zijn extra dikke gelkussen met honingraatstructuur biedt deze Compeed® 20 % meer bescherming dan een gewone Compeed.

Blaren ontstaan door de druk en de constante wrijving op één plaats. Blaren komen ook sneller voor als het te warm is aan je voeten of als ze vochtig zijn. Allemaal factoren die bijna altijd samen voorkomen bij sportieve inspanningen.

Een blaar of blein is een vochtzakje net onder de bovenste huidlaag en is meestal gevuld met helder vocht. Als je blijft rondlopen met een blaar dan zal ze openscheuren en zal de onderliggende huidlaag verder beschadigd worden en beginnen te bloeden.

Als je al een blaar hebt zal de Compeed® extreem zorgen voor onmiddellijke pijnverlichting door het extra dikke gelkussen dat de druk op de blaar drastisch doet afnemen. Verdere wrijving wordt tot een minimum beperkt en de sportactiviteiten kunnen gemakkelijker voortgezet worden. De hydrocolloïdgel in de pleister neemt overtollig vocht op en zorgt voor de beste omstandigheden voor het herstel van de huid.

Heb je een langdurige inspanning voor de boeg en wil je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden? Gebruik dan een Compeed® pleister extreem om vooraf aan te brengen. Door zijn extra sterke structuur ben je optimaal beschermd.

Samenstelling

Deze verpakking bevat vijf blarenpleisters extreem – medium-formaat. Door de extra demping en de honingraatstructuur zijn deze pleisters zeer geschikt voor intense activiteiten of grote, pijnlijke blaren.

Gebruik

1. Reinig en droog de huid voor gebruik en zorg ervoor dat het gebied van de blaar vrij is van crèmes en oliën.

2. Verwijder het papier van de bodem en vermijd het aanraken van de kleefzijde.

3. Breng de pleister stevig aan op de blisterverpakking en zorg ervoor dat de randen glad zijn.

4. Laat de pleister op zijn plaats zitten tot hij begint op te rollen (een pleister kan meerdere dagen blijven zitten).

5. Om de pleister te verwijderen: niet naar boven trekken maar langzaam uitrekken langs de huid.

Eigenschappen

  • Honingraatstructuur biedt 20 % meer bescherming vergeleken met Compeed® Blarenpleisters medium.
  • De voordelen van vochtige wondheling dankzij de hydrocolloïdgel.
  • Dempend gelkussen met honingraatstructuur biedt 20 % meer bescherming vergeleken met Compeed® Blarenpleisters medium en helpt nog beter om de druk te verlichten en pijnlijke wrijving te voorkomen.
  • Ultradunne en afgeschuinde randen zodat de Compeed® Blarenpleister met elke beweging meebuigt en enkele dagen blijft zitten.
  • De doorschijnende randen gaan over in de huid, waardoor een tweede huideffect ontstaat en de pleisters heel discreet zijn.
  • De waterdichte en ademende buitenste laag houdt het natuurlijke vocht binnen en houdt vuil, water en bacteriën buiten voor een snellere en natuurlijke genezing.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart