text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator 2 Tests

niet-contractuele foto

Zwangerschapstesten

Met schatting van de zwangerschapsduur. De enige test die het aantal weken sinds de bevruchting aangeeft. Betrouwbaar voor meer dan 99%. Tot 5 dagen vóór de vermoedelijke datum van het uitblijven van de menstruatie.
Met schatting van de zwangerschapsduur. De enige test die het aantal weken sinds de bevruchting aangeeft. Betrouwbaar voor meer dan 99%. Tot 5 dagen vóór de vermoedelijke datum van het uitblijven van de menstruatie.
De bijsluiter downloaden
Onze prijs €27,53
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

27 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator 2 Tests
Leverancier P & G HEALTH BELGIUM
Merk Clearblue
Gamma Clearblue Zwangerschapstest
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3383007

Meer details

Volledige beschrijving:

De Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator is de eerste en enige test die even nauwkeurig is als een echo om de duur van de zwangerschap te bepalen. De Smart Dual Sensor ™ zegt je niet alleen of je zwanger '+' of niet zwanger '-' bent, maar laat je ook weten hoe lang je al zwanger bent.

Gebruik

De test uitvoerenDe test uitvoerenHoud het absorberende uiteinde gedurende slechts 5 seconden omlaag in je urinestraal. Let erop dat je de rest van het digitale zwangerschapstestentaafje niet nat maakt. Je kunt ook een urinemonster in een schoon, droog potje opvangen. Houd het absorberende uiteinde naar beneden in de urine gedurende maximaal 20 seconden. • Mogelijk wil je het kapje terugplaatsen en het digitale zwangerschapstestentaafje plat leggen.

Testpunt omhoog/omlaag BELANGRIJK Houd het testentaafje tijdens het testen zo vast dat de absorberende testentrip nooit omhoog wijst. Wacht gedurende 3 minuten Wacht gedurende 3 minutenNadat je de Clearblue Zwangerschapstest met conceptie-indicator hebt genomen, verschijnt er een zandlopersymbool 'wachten' dat knippert om aan te geven dat de test werkt. Wanneer het wachtsymbool stopt met knipperen, verschijnt je resultaat.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart