text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Onze winkels blijven open. | Onze engagementen.

Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator 1 Test

Photo non contractuelle

Zwangerschapstesten

Met schatting van de zwangerschapsduur. De enige test die het aantal weken sinds de bevruchting aangeeft. Betrouwbaar voor meer dan 99%. Tot 5 dagen vóór de vermoedelijke datum van de uitblijvende menstruatie.
Met schatting van de zwangerschapsduur. De enige test die het aantal weken sinds de bevruchting aangeeft. Betrouwbaar voor meer dan 99%. Tot 5 dagen vóór de vermoedelijke datum van de uitblijvende menstruatie.
De bijsluiter downloaden
€18,36 -40% *
Onze prijs €11,01
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

11 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator 1 Test
Leverancier P & G HEALTH BELGIUM
Merk Clearblue
Gamma Clearblue Zwangerschapstest
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2578102

Meer details

Volledige beschrijving:

De Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator is de eerste en enige test die even nauwkeurig is als een echo om de duur van de zwangerschap te bepalen. De Smart Dual Sensor ™ zegt je niet alleen of je zwanger '+' of niet zwanger '-' bent, maar laat je ook weten hoe lang je al zwanger bent.

Gebruik

De test uitvoerenHoud het absorberende uiteinde gedurende slechts 5 seconden omlaag in je urinestraal. Let erop dat je de rest van het digitale zwangerschapstestentaafje niet nat maakt. Je kunt ook een urinemonster in een schoon, droog potje opvangen. Houd het absorberende uiteinde naar beneden in de urine gedurende maximaal 20 seconden. • Mogelijk wil je het kapje terugplaatsen en het digitale zwangerschapstestentaafje plat leggen.

Testpunt omhoog/omlaag BELANGRIJK Houd het testentaafje tijdens het testen zo vast dat de absorberende testentrip nooit omhoog wijst. Wacht gedurende 3 minuten Wacht gedurende 3 minutenNadat je de Clearblue Zwangerschapstest met conceptie-indicator hebt genomen, verschijnt er een zandlopersymbool 'wachten' dat knippert om aan te geven dat de test werkt. Wanneer het wachtsymbool stopt met knipperen, verschijnt je resultaat.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart