text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Clearblue Geavanceerde Digitale Ovulatietest 10 Tests

niet-contractuele foto

Zwangerschapstesten

Maakt het mogelijk uw 4 meest vruchtbare dagen te identificeren. Betrouwbaar voor meer dan 99%. Resultaten op een digitaal scherm voor gemakkelijkere en ondubbelzinnige aflezing.
Maakt het mogelijk uw 4 meest vruchtbare dagen te identificeren. Betrouwbaar voor meer dan 99%. Resultaten op een digitaal scherm voor gemakkelijkere en ondubbelzinnige aflezing.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €29,90
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

29 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Clearblue Geavanceerde Digitale Ovulatietest 10 Tests
Leverancier P & G HEALTH BELGIUM
Merk Clearblue
Gamma Clearblue Ovulatietest
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3060035

Meer details

Volledige beschrijving:

Identificeert gewoonlijk 4 of meer vruchtbare dagen.In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. Als je dus zwanger probeert te worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen geslachtsgemeenschap hebt. De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator is de eerste en ENIGE test die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen vaststelt. Deze spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge EN piekvruchtbaarheid, zodat je geslachtsgemeenschap kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden.

Gebruik

Bereid je voor om te testen- Neem een teststaafje uit de verpakkingsfolie. - Verwijder het kapje van het teststaafje.

Bereid je voor om te testen - Lijn het paarse pijltje op het ovulatieteststaafje uit met de pijl op de testhouder. - Plaats het teststaafje totdat deze op zijn plaats klikt - De ovulatietest wordt ingeschakeld nadat je het teststaafje correct hebt geplaatst.

Bereid je voor om te testen

Bereid je voor om te testen- Als het de eerste keer is dat je de testhouder hebt gebruikt, knipperen de symbolen 'nieuwe cyclus' kort.

Bereid je voor om te testen- Wacht tot het symbool 'test klaar' verschijnt en test onmiddellijk. De test uitvoeren De test uitvoeren- Houd de absorberende teststrip gedurende 3 seconden omlaag in je urinestraal. - Of vang een urinemonster op in een schoon, droog potje. Houd de teststrip gedurende 15 seconden in de urine. - Het pictogram 'test klaar' begint na een minuut te knipperen om te tonen dat de test werkt. Binnen een minuut zie je dat de test werkt als het symbool 'test klaar' begint te knipperen.

Wacht gedurende 5 minuten- Houd de teststrip omlaag of leg het ovulatieteststaafje plat neer. Houd de test tijdens het testen zo vast dat de absorberende teststrip nooit omhoog wijst.

  • Je resultaat verschijnt na 5 minuten op het scherm. Lees je resultaten af Lees je resultaten afLage vruchtbaarheid – Een lege cirkel
  • Een lege cirkel staat voor Lage vruchtbaarheid. Als je vandaag vrijt, is de kans namelijk klein (maar niet geheel afwezig) dat je zwanger wordt. Je uitslag wordt 8 minuten lang weergegeven.
  • Test niet nog een keer vandaag. Test morgen opnieuw met de eerste urine na je langste slaap.
  • Opmerking: de test detecteert een stijging van het oestrogeenniveau, wat aangeeft dat je in een stadium van Hoge vruchtbaarheid bent. Om ervoor te zorgen dat je uitslag van Hoge vruchtbaarheid betrouwbaar is, is het belangrijk dat je slechts één keer per dag test.

Lees je resultaten afHoge vruchtbaarheid - een knipperende smiley - Wanneer de test voor het eerst een stijging van je oestrogeenniveau detecteert, geeft deze Hoge vruchtbaarheid weer (knipperende smiley). Je uitslag wordt 8 minuten lang weergegeven. - Op de daaropvolgende dagen blijft de test Hoge vruchtbaarheid weergeven terwijl de test zoekt naar je LH-toename. Ga door met het dagelijks uitvoeren van de test om je LH-toename te vinden. - Nadat je eerste dag van Hoge vruchtbaarheid wordt weergegeven, kun je indien gewenst vaker dan één keer per dag testen. Let wel op dat je niet te veel drinkt voordat je de test uitvoert. Als je meer dan negen dagen van Hoge vruchtbaarheid ziet, lees je de veelgestelde vragen 2 en 4.

Lees je resultaten afPiekvruchtbaarheid - een statische smiley wordt gedurende 48 uur continu weergegeven nadat deze voor het eerst werd weergegeven Je kunt niet nóg een test uitvoeren terwijl Piekvruchtbaarheid op het display wordt weergegeven. De houder kan een volgende test niet lezen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart