text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

Calmosine Spijsvertering 12 Pads

niet-contractuele foto

Bioproducten

Kalmerende drank met plantenextracten. Voedingssupplement van natuurlijke oorsprong op basis van extracten van waterplanten. Met venkel (verbetert het spijsverteringscomfort), linde (bekend om zijn kalmerende werking op de spijsvertering) en sinaasappelbloesem (subtiel aroma). Bio.
Kalmerende drank met plantenextracten. Voedingssupplement van natuurlijke oorsprong op basis van extracten van waterplanten. Met venkel (verbetert het spijsverteringscomfort), linde (bekend om zijn kalmerende werking op de spijsvertering) en sinaasappelbloesem (subtiel aroma). Bio.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €12,24
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

12 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Calmosine Spijsvertering 12 Pads
Leverancier LABORATOIRES BIOPHA
Vorm Enkele dosis
AFSCA
Merk Laboratoires Laudavie
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3248689

Meer details

Volledige beschrijving:

Calmosine digestie is een voedingssupplement samengesteld uit waterige extracten van organische planten, te gebruiken vanaf jonge leeftijd in geval van spijsverteringsklachten.

Dit voedingssupplement verbetert het spijsverteringscomfort (VENKEL), en kalmeert, vooral op het niveau van de spijsvertering (LINDE). Calmosine digestie heeft een aangename smaak dankzij de oranjebloesem die het bevat. Zonder bewaarmiddelen - Geen toegevoegde smaakstoffen

Samenstelling

Ingrediënten: venkel verbetert de spijsvertering comfort, is kalk bekend om zijn kalmerende eigenschappen, waaronder het spijsverteringsstelsel, en de oranje wordt gebruikt voor eeuwen voor zijn kalmerende eigenschappen.

waterig extract van planten (venkel, limoen, sinaasappel), fructose, verdikkingsmiddel: plantaardige glycerine, citroenzuur, natuurlijk aroma rode vruchten.

Gebruik

Een dosis van 5 ml pure drinken voor de maaltijd, tot 6 maal jour.CALMOSINE kan worden gegeven aan kinderen vanaf jonge leeftijd, en zo lang als nodig gebruikt, naar aanleiding van het advies van het gebruik.

Het is raadzaam om calmosine shots splitsen voor kinderen jonger dan een jaar, 2,5 ml voor elke fles of toevoeren van 10 tot 12 keer per dag

Eigenschappen

Toegediend voor een maaltijd, CALMOSINE actie zowel rustgevend en spijsvertering: Venkel verbetert de spijsvertering comfort, Lime is bekend om zijn kalmerende eigenschappen, waaronder het spijsverteringsstelsel, de formule wordt aangevuld met Orange, die slapen baby's verbetert .

Kan gebruikt worden vanaf jonge leeftijd.
Een voorproefje genoten door jong en oud.
Makkelijk (klaar voor gebruik) te gebruiken.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart