text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Biocyte Keto Vetverbrander 60 Capsules

niet-contractuele foto

Uw afslankingsproducten aan de laagste prijs

Voedingssupplement op basis van groene thee. In het kader van een ketogeen dieet. Bevordert het afvoeren van vetten en het verminderen van de eetlust. Bevat vitamine B5.
Voedingssupplement op basis van groene thee. In het kader van een ketogeen dieet. Bevordert het afvoeren van vetten en het verminderen van de eetlust. Bevat vitamine B5.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €24,68
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

24 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Biocyte Keto Vetverbrander 60 Capsules
Leverancier BIOCYTE BENELUX
AFSCA
Merk Biocyte
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4165700

Meer details

Volledige beschrijving:

KETO BRULEUR ondersteunt de stofwisseling tijdens een ketogeen dieet met kwaliteitsingrediënten. Groene thee draagt bij tot gewichtsverlies door zijn werking op de thermogenese. De doeltreffendheid van het groene thee-extract in KETO BRULEUR is wetenschappelijk bewezen, -15% significante gewichtsvermindering na 3 maanden gebruik.

Het ketogeen dieet is gebaseerd op een bepaald aantal voedingsregels, die onze gewoonten aanzienlijk wijzigen. In het algemeen houdt het in dat de koolhydraten in de voeding drastisch worden beperkt, dat een matige hoeveelheid eiwitten (vlees, eieren, vis, enz.) wordt geconsumeerd en dat een groot deel van de vetten zorgvuldig wordt gekozen.

Deze vetten of vetzuren vormen de reserve waaruit de cellen zullen putten om glucose te produceren. Bij mensen met overgewicht zal het lichaam, nu in een staat van ketose, ook de overtollige vetcellen gebruiken, vandaar het afslankende effect van het ketogeen dieet.

Samenstelling

Ingrediënten per aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (2 capsules): L-Carnitine tartraat waarvan L-carnitine 250 mg, Omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof: ijzeroxiden), Liposomaal extract van groene theeblaadjes Camellia sinensis (L.) Kuntze (Emulgator: lecithinen) 300 mg, Extract van groene theeblaadjes Camellia sinensis (L.) Kuntze 150 mg, L-arginine alfa-ketolutaraat 100 mg, Calcium-D-pantothenaat waarvan vitamine B5 6 mg/100% VWR*, Antiklontermiddelen: talk, magnesiumzouten van vetzuren.

*VWR: Voedingswaardereferenties

Gebruik

2 capsules per dag innemen, bij voorkeur 's morgens met een groot glas water. Bij voorkeur gedurende 3 maand in te nemen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart