text.skipToContent text.skipToNavigation

Be Life Artisjok 2400 BIO 90 Capsules

niet-contractuele foto

Cholesterol

Voedingssupplement met biologische artisjok en een hoge concentratie aan cynarine. Ondersteunt het detoxproces en de vetvertering, helpt je cholesterol onder controle te houden. Verlicht symptomen van spijsverteringsstoornissen (dyspepsie, opgeblazen gevoel, winderigheid).
Voedingssupplement met biologische artisjok en een hoge concentratie aan cynarine. Ondersteunt het detoxproces en de vetvertering, helpt je cholesterol onder controle te houden. Verlicht symptomen van spijsverteringsstoornissen (dyspepsie, opgeblazen gevoel, winderigheid).
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs € 17,69
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

17 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Be Life Artisjok 2400 BIO 90 Capsules
Leverancier BIO-LIFE
Vegan
Vorm Capsule
AFSCA
Merk Be-Life
Gamma Be-Life Plantenconcentraten
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4180063

Meer details

Volledige beschrijving:

Een biologische plant die het vetmetabolisme en de leverfunctie ondersteunt

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule Artisjokblad extract 10:1 (Cynara scolymus L.) bio // 400 mg Rijsteiwit (Oryza sativa L.) bio // 250 mg

Gebruik

2-3 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Eigenschappen

Hulpmiddel voor detox en leverbescherming Een overbelaste lever, trage darmen, een slechte spijsvertering... Dan is het hoog tijd om gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van artisjok. Met zijn hoge gehalte aan actieve moleculen zoals cynarine (choleretisch), nectarine (cholagoog) en luteoline (remt slechte cholesterol) kent deze plant zijn weerga niet als het op de lever- en galwerking en het spijsverteringsstelsel aankomt. Artichaut 2400 BIO is een biologisch extract met een hoge cynarineconcentratie. Die stof wordt beschouwd als een van de belangrijkste fytoactiva die de plant zijn spijsverterings- en detoxeigenschappen bezorgt. Artisjok: • ondersteunt de ontgifting • helpt om vetten te verteren • helpt cholesterol onder controle te houden Het Europees Geneesmiddelenbureau erkent het traditioneel gebruik van artisjok om bij spijsverteringsproblemen symptomen te verlichten zoals een slechte spijsvertering met een verzadigd gevoel, een opgeblazen gevoel en winderigheid.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart