text.skipToContent text.skipToNavigation

Pure Encapsulations Cogni Actief 60 Capsules

niet-contractuele foto

Voedingssupplement dat inwerkt op het geheugen en de concentratie. Bevat citicoline, één van de bestanddelen van het hersencelmembraan.
Voedingssupplement dat inwerkt op het geheugen en de concentratie. Bevat citicoline, één van de bestanddelen van het hersencelmembraan.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €42,61
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

42 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pure Encapsulations Cogni Actief 60 Capsules
Leverancier NESTLE BELGILUX
Merk Pure Encapsulations
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4514899

Meer details

Volledige beschrijving:

Geheugen en concentratie zijn niet alleen belangrijk op het werk, maar bij alle intellectueel veeleisende activiteiten. Cogni actief van Pure Encapsulations is ideaal voor de ouder wordende bevolking en personen met een mentaal veeleisende job. De unieke en innovatieve formule bevat gepatenteerde grondstoffen met wetenschappelijk bewezen effect.

Cogni actief bevat citicoline, de voorloper van fosfatidylcholine - één van de belangrijkste bouwstenen van de hersencelmembranen. Goed gevoede celmembranen zullen de boodschapperstofjes (zoals acetylcholine, dopamine, …) van de hersenen vlotter aanmaken. De B-vitamines B6, B12 en foliumzuur zijn goed voor normale cognitieve functies zoals de concentratie en een goed functionerend geheugen en spelen zo een rol bij de mogelijkheid om informatie op te slaan, te bewaren en weer terug te halen (herinneringen).

Het spoorelement zink biedt ondersteuning bij aanhoudende mentale prestaties. Zink ondersteunt onder andere de normale hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen en de weerbaarheid tegen tijdelijke stress. Cogni actief wordt verder aangevuld met de carotenoïden luteïne en zeaxanthine. Deze stoffen komen van nature voor in het netvlies van het oog, vooral in de gele vlek, die verantwoordelijk is voor het centrale zicht.

  • Ideaal voor de ouder wordende populatie en mentaal hardwerkende bevolking.
  • Ter ondersteuning van cognitieve functies zoals concentratie, geheugen, leren en redeneren dankzij zink, foliumzuur, vitamines B6 en B12(*).
  • Vitamine B6 en B12 ondersteunen het zenuwstelsel en de energiestofwisseling - ook in de hersenen.
  • Foliumzuur en vitamine B6 en B12 dragen bij aan het behoud van een gezonde mentale functie en zijn goed voor het behoud van een evenwichtige homocysteïne stofwisseling.

Samenstelling

Inhoud per 2 capsules:

Vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat) 4 mg

Vitamine B12 (adenosyl- en methylcobalamine) 25 mcg

Foliumzuur (Metafolin®) 300 mcg

Zink 5 mg

Citicoline (Cognizin®) 250 mg

Luteïne (FloraGLO®) 7 mg

Zeaxanthine (OPTISHARP®) 1,4 mg

Ingrediënten: Citicoline, hydroxypropyl methylcellulose (capsule), luteïne concentraat,vulstof: microkristallijne cellulose, zeaxanthine concentraat, zinkcitraat,pyridoxaal-5'-fosfaat, calcium-L-methylfolaat, 5'-deoxyadenosylcobalamine, methylcobalamine

Gebruik

Dagelijks 2 capsules bij een maaltijd.

Eigenschappen

Dit product is niet bedoeld om door kinderen te worden geconsumeerd.

Veganistisch.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart