text.skipToContent text.skipToNavigation

Mustela Ecodoekjes My 1st Set 10 Doekjes

niet-contractuele foto

Luiers - Babydoekjes - Liniment

Set herbruikbare ecodoekjes voor gezicht, handen en billen. Formule van 100% biokatoen met twee kanten: een kant van sponsweefsel en een kant van ultrazacht weefsel voor de gevoelige zones. Deze set bevat twee formaten van ecologische en economische doekjes: 12 cm en 10 cm, maar ook een waszak.
Set herbruikbare ecodoekjes voor gezicht, handen en billen. Formule van 100% biokatoen met twee kanten: een kant van sponsweefsel en een kant van ultrazacht weefsel voor de gevoelige zones. Deze set bevat twee formaten van ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €19,92
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

19 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Mustela Ecodoekjes My 1st Set 10 Doekjes
Leverancier EXPANSCIENCE LABORATOIRES
Bestemd voor Baby
Merk Mustela
Gamma Mustela Baby
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4384186

Meer details

Volledige beschrijving:

Mustela wasbare en herbruikbare doekjes in biokatoen, beschikbaar in 2 maten, ideaal voor het reinigen van het gelaat, de handen en het zitvlak. Ecologisch (geen afval!) en zuinig, zijn ze een perfect alternatief voor wegwerpdoekjes.

Twee zijden voor multifunctioneel gebruik: de ene zijde is gemaakt van een katoenen badstof die effectief reinigt en vuil absorbeert. De andere kant is zacht om gevoelige plekjes voorzichtig/zachtjes te reinigen en heeft een dierenmotief om van het verschonen een leuk moment te maken. Geschikt voor het hele gezin.

Biologisch katoen, op verantwoorde wijze geteeld en afkomstig uit de kringloopeconomie - GOTS* gecertificeerd om een productieproces te garanderen dat de natuur en de mens respecteert.

Deze kit bevat :

  • 10x eco-doekjes, verkrijgbaar in twee maten: een klein, praktisch en handig formaat voor het gezicht, de handen en het lichaam en een groot formaat om het verschonen te vergemakkelijken,
  • 1x wasnet van biologisch katoen, perfect om de doekjes op te bergen terwijl u wacht om ze te wassen en om ze te beschermen tegen slijtage in de machine.

*GOTS biologisch textielcertificaat afgegeven door Ecocert Greenlife Licentie 118076 Les Mouettes Vertes

Samenstelling

GOTS gecertificeerd biologisch katoen

Gebruik

Bevochtig voor de reiniging een klein doekje met Cleansing Water of water. Bevochtig voor het luieren een groot doekje met Liniment, Reinigingswater of water en reinig het voorzichtig. Voor optimaal gebruik het doekje meerdere malen vouwen, beide zijden kunnen worden gebruikt. Neem zo nodig een nieuw doekje. Neem ten slotte een schoon doekje en dep de plooien droog. Bewaar vuile doekjes in een wasnetje.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart