text.skipToContent text.skipToNavigation

Lastodur Strong 8cmx7m

niet-contractuele foto

Verbanden - Pleisters - Banden

Elastische zwachtel met lange rek. Uitgerekt, uitrekbaar tot ongeveer 180%. Vleeskleurig. Voor een sterke compressie. Indicaties: steun- en verlichtingsverband na letsels van het bewegingsapparaat in het kader van sportactiviteiten; profylaxe en behandeling van veneuze aandoeningen. Als steun- en verlichtingsverband bij de behandeling van de onderste ledematen na amputatie. Ref 931 664.
Elastische zwachtel met lange rek. Uitgerekt, uitrekbaar tot ongeveer 180%. Vleeskleurig. Voor een sterke compressie. Indicaties: steun- en verlichtingsverband na letsels van het bewegingsapparaat in het kader van sportactiviteiten; profylaxe en behandeling van veneuze aandoeningen. ...Verder lezen
Onze prijs €14,13
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

14 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Lastodur Strong 8cmx7m
Leverancier PAUL HARTMANN
Pleistertype Steunverband
Merk Hartmann
Gamma Lastodur
Herroeping Neen
CNK 0816835

Meer details

Volledige beschrijving:

Lange-rek-compressiezwachtel. Lastodur® strong is een permanent elastische lange-rek-zwachtel met eenelasticiteit van 180%.

Gebruik

Gebruik de verbandklemmen waarmee het product wordtgeleverd niet om het product te bevestigen bij een patiënt. De verbandklemmen zijn alleen bedoeld om het product tijdens het transport te fixeren. Fixeer de zwachtel met een tape naar keuze, bijvoorbeeld Omniplast®.

Eigenschappen

De zwachtel bestaat voor een groot deel uit natuurlijke vezels en is zeerhuidvriendelijk. Luchtdoorlatend. Lastodur® strong is van stevige kwaliteit en daardoor bijzonder slijtvast. Normaliter kan de zwachtel ´s nachts worden verwijderd en ´s ochtends opnieuw worden aangebracht.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart