text.skipToContent text.skipToNavigation

Kids Mériprine Neusspray 20 ml

niet-contractuele foto

Ademhaling - Neus

Neusspray met Ectoïne die een verstopte neus en loopneus vermindert zonder risico op verslaving. Geschikt voor kinderen.
Neusspray met Ectoïne die een verstopte neus en loopneus vermindert zonder risico op verslaving. Geschikt voor kinderen.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €10,70
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

10 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Kids Mériprine Neusspray 20 ml
Leverancier VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM
Inhoud 20ml
Merk MERIPRINE
Herroeping Neen
CNK 4675864

Meer details

Volledige beschrijving:

Kids-Mériprine Neusspray is een neusspray voor de behandeling en preventie van de symptomen van rhinitis of rhinosinusitis.

Kids-Mériprine Neusspray is een medisch hulpmiddel dat Ectoin® bevat, een natuurlijke celbeschermende molecule met ontstekingsremmende en membraanstabiliserende eigenschappen.

Het Ectoin Hydro Complex en de gestabiliseerde slijmvliesbarrièrestructuur helpen het binnendringen van virussen te verminderen, gebaseerd op preklinische gegevens. Kids-Mériprine Neusspray is een hypertonische oplossing en ontzwelt de neus en de sinussen op een natuurlijke manier. Van Kids-Mériprine Neusspray is klinisch bewezen dat het even doeltreffend werkt als gewone ontzwellende neussprays (met bijvoorbeeld xylometazoline).

Kids-Mériprine Neusspray helpt het gebruik van ontzwellende neussprays te verminderen en vermindert de negatieve bijwerkingen van deze sprays, zoals uitdroging van de neusslijmvliezen.

Kids-Mériprine Neusspray heeft een 4-in-1-effect. Het vermindert aanzienlijk een verstopte neus, loopneus, pijn in het gelaat/hoofdpijn en reuk- en smaakverlies.

Kids-Mériprine Neusspray ondersteunt het herstel van geïrriteerd neusepitheel. Typische symptomen zoals droog en beschadigd neusepitheel, niezen, jeuk en korstvorming worden verlicht. Kids-Mériprine Neusspray bevat geen bewaarmiddelen.

Kids-Mériprine Neusspray heeft geen gewenningseffect.

Samenstelling

Ectoin®, zeezout, water en fosfaatbuffer.

Gebruik

Gebruik Kids-Mériprine Neusspray altijd volgens deze gebruiksaanwijzingen. Breng meerdere malen per dag 1-2 verstuivingen aan in elk neusgat, tenzij anders voorgeschreven door uw zorgverlener. Kinderen < 2 jaar mogen niet meer dan 10 toepassingen (van 2 verstuivingen per neusgat) per dag toegediend krijgen. Er is geen doseringsbeperking voor personen ≥ 2 jaar. Gebruik Kids-Mériprine Neusspray niet langer dan 30 dagen na elkaar.


1. Voor u Kids-Mériprine Neusspray voor de eerste keer gebruikt of als de spray niet goed werkt, neemt u het dopje eraf en pompt u het flesje 2-3 keer rechtop
om de lucht uit het pompje te laten ontsnappen. Snij het uiteinde niet af. Snuit zachtjes uw neus om uw neusgaten schoon te maken.
2. Verwijder het beschermdopje van het flesje.
3. Houd het flesje vast met uw wijs- en middelvinger aan weerszijden van de vingersteunen en uw duim onder het flesje. Buig uw hoofd iets naar voren en sluit één
neusgat door met uw vinger zachtjes tegen de zijkant van uw neus te drukken.
4. Begin zachtjes in te ademen door uw neusgat. Adem zachtjes in door uw neus terwijl u het pompje snel en stevig indrukt.
5. Steek het uiteinde van de spray in uw andere neusgat.
6. Herhaal de hierboven beschreven stappen voor het andere neusgat.
7. Veeg het blootgestelde uiteinde van het flesje af met een schone, pluisvrije doek.
8. Plaats het dopje weer op het flesje.

Eigenschappen

Kids-Mériprine Neusspray heeft geen gewenningseffect.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart