text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Green Flor 90 Tabletten

niet-contractuele foto

Zuiverend - Ontgiftend

Rijk aan chlorofyl en in het bijzonder geïndiceerd voor: de eliminatie van gifstoffen en zware metalen (tandamalgamen, vervuiling); hygiëne en darmcomfort.
Rijk aan chlorofyl en in het bijzonder geïndiceerd voor: de eliminatie van gifstoffen en zware metalen (tandamalgamen, vervuiling); hygiëne en darmcomfort.
Onze prijs €30,00
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

30 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Green Flor 90 Tabletten
Leverancier LABORATOIRE NUTERGIA
Vorm Tablet
Merk Nutergia
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2342889

Meer details

Volledige beschrijving:

GREEN'FLOR is een voedingssupplement dat het groenwier chlorella bevat, dat bijdraagt tot de eliminatie van de toxines, in het bijzonder zware metalen, via de lever en de nieren, door de ontgiftingsorganen. Deze werking wordt aangevuld door paardenbloem, die de werking van de lever en de nieren bevordert en door blaaswier, dat traditioneel gebruikt wordt voor het darmcomfort.

Samenstelling

Poeder van chlorella (Chlorella pyrenoidosa H.Chick), spirulina (Spirulina platensis (Gomond) Geitler), daslook (Allium ursinum L.), blasswier (Fucus vesiculosus L.) (vissen, weekdieren, schaaldieren) en paardebloem (Taraxacum officinale (L.)
Weber ex F.H. Wigg), inuline cichorei (Cichorium intybus L.), antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat en plantaardigmagnesiumstearaat; support: cellulose; appelpectine, acerola extract (Malphighia glabra L.).

Gebruik

3 tot 6 tabletten per dag bij de maaltijd.

Te gebruiken in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van kinderen, aan T° < 25° C en droog bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart