text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Intensive Spirulina Crème 50 ml

niet-contractuele foto

Vale huid

Versterkende, revitaliserende en antivermoeidheidscrème voor het gezicht. Voedt en versterkt de huid en regenereert haar. Bestrijdt huidverslapping en tekenen van vermoeidheid. Patent: cellulair water.
Versterkende, revitaliserende en antivermoeidheidscrème voor het gezicht. Voedt en versterkt de huid en regenereert haar. Bestrijdt huidverslapping en tekenen van vermoeidheid. Patent: cellulair water.
Voordeel*
Onze prijs €69,24
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

69 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Intensive Spirulina Crème 50 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 30ml
Skintype Dof
Farmaceutische vorm Serum
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4229225

Meer details

Volledige beschrijving:

Als de huid gedevitaliseerd is, frisheid mist en vermoeid oogt, bijvoorbeeld bij de seizoenswissel, dan heeft ze een oppepper nodig.

De Crème INTENSIVE SPIRULINE geeft de huid een snelle revitaliserende boost en geeft weer ontspannen gelaatstrekken. Voedt en versterkt de huid door elementen te leveren die van essentieel belang zijn voor het celmetabolisme: sporenelementen, mineralen, vitaminen, essentiële vetzuren en antioxidanten. Regenereert de huid en helpt huidverslapping tegengaan. Laat de huid weer fris ogen en verzacht sporen van vermoeidheid en stress.

PATENT: EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Breng de crème INTENSIVE SPIRULINE 's morgens en/of 's avonds aan op gezicht en hals. Apart te gebruiken of ter aanvulling op het INTENSIVE SPIRULINE serum. De INTENSIVE verzorgingslijn wordt afwisselend met de gebruikelijke verzorgingsproducten gebruikt voor doelgerichte kuren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart