text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Intensive Retinol Olie Serum 15 ml

niet-contractuele foto

Antirimpel

Antirimpelserum voor het gezicht dat diepe rimpels corrigeert door de synthese van collageen en glycosaminoglycanen te stimuleren. Voedt en verzacht de huid en activeert de cellulaire energie. Voor een zichtbaar jongere huid. Patent: cellulair water.
Antirimpelserum voor het gezicht dat diepe rimpels corrigeert door de synthese van collageen en glycosaminoglycanen te stimuleren. Voedt en verzacht de huid en activeert de cellulaire energie. Voor een zichtbaar jongere huid. Patent: cellulair water. ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €58,46
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

58 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Intensive Retinol Olie Serum 15 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 15ml
Farmaceutische vorm Serum
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4230827

Meer details

Volledige beschrijving:

Met het ouder worden, of door overmatige zonblootstelling, worden rimpels dieper, gaat de huid verdikken en wordt de teint doffer.

Om de huid weer soepel en helder te maken is er het olie-serum INTENSIVE RETINOL, dat de huid veerkrachtiger maakt, rimpels gladstrijkt en de teint egaler maakt. Wat is er zo origineel aan? Kostbare oliën die de tolerantie voor retinol verbeteren. Corrigeert diepe rimpels door de aanmaak van collageen en glycosaminoglycanen (fundamentele macromoleculen in de dermis) te stimuleren om sporen van fotoveroudering te verzachten. Geeft een frissere, egale en transparante teint.

PATENT: EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Breng olie-serum INTENSIVE RETINOL 's avonds aan op de gereinigde en afgedroogde huid van gezicht en hals. Dit olie-serum wordt afzonderlijk gebruikt of onder de INTENSIVE RETINOL crème voor een optimale efficiëntie. Als je huid geen zuivere retinol gewend is, begin dan met dit product de eerste week om de 3 avonden aan te brengen, dan de tweede week om de twee avonden en daarna dagelijks. De INTENSIVE verzorgingslijn wordt afwisselend met de gebruikelijke verzorgingsproducten gebruikt voor doelgerichte kuren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart