text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Excellage Crème Balsem 50 ml

niet-contractuele foto

Antirimpel

Balsemcrème voor het gezicht die de huid wapent tegen veroudering. Cameliaolie, vitamine PP en een trio van plantaardige oliën voeden de huid langdurig. Verstevigt de huid en maakt haar glad. Strijkt rimpels glad. Voor droge tot zeer droge huid. Patenten: repair+ technologie, global cellular protection technologie en cellulair water.
Balsemcrème voor het gezicht die de huid wapent tegen veroudering. Cameliaolie, vitamine PP en een trio van plantaardige oliën voeden de huid langdurig. Verstevigt de huid en maakt haar glad. Strijkt rimpels glad. Voor droge ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €92,67
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

92 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Excellage Crème Balsem 50 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 50ml
Skintype Droog - Zeer droog
Farmaceutische vorm Crème
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4138301

Meer details

Volledige beschrijving:

Naarmate men veroudert wordt de huid brozer, droger, minder soepel en gaat ze doffer ogen.

De EXCELLAGE crème-baume is een complete verzorging die voldoet aan die toegenomen behoefte aan voeding en ook inwerkt op alle zichtbare tekenen van huidveroudering. De huid wordt steviger en "voller", oogt frisser en voelt comfortabeler aan. "Smart polysaccharide'' herstelt de celcommunicatie in de epidermis om de huid beter te wapenen tegen veroudering.Voedt de huid intensief en langdurig en verschaft ze comfort dankzij camelia-olie die rijk is aan omega 3-6-9. Herstelt de dichtheid van de huid duurzaam dankzij REPAIR+ technologie, die in combinatie met een biomimetisch peptide de huid herstructureert, regeneert en verstevigt.Strijkt rimpels glad en laat de huid weer stralen dankzij een glycobiopolymeer van plantaardige oorsprong dat de huidtextuur zichtbaar verbetert en de huid weer haar natuurlijke frisheid geeft.

Deze werking wordt aangevuld door soft focus-bestanddelen die rimpelschaduwen optisch corrigeren, waardoor de huid het licht gelijkmatiger reflecteert.

PATENTEN: REPAIR+ TECHNOLOGIE, GLOBAL CELLULAR PROTECTION TECHNOLOGIE, EAU CELLULAIRE

Gebruik

Breng de EXCELLAGE crème-baume 's morgens en 's avonds aan op gezicht, hals en decolleté, bij voorkeur met de specifieke methode van Institut Esthederm. De smeltzachte textuur vormt een uitstekende make-upbasis.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart