text.skipToContent text.skipToNavigation

Elgydium Tandenborstel Emoji Kinderen 2/6 jaar

niet-contractuele foto

Tandenborstels

Zachte en kleurrijke tandenborstel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De kleine kop is geschikt voor kinderen. Het gekleurde gedeelte geeft aan hoeveel tandpasta er gebruikt moet worden.
Zachte en kleurrijke tandenborstel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De kleine kop is geschikt voor kinderen. Het gekleurde gedeelte geeft aan hoeveel tandpasta er gebruikt moet worden.
Voordeel*
Onze prijs €5,31
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

5 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Elgydium Tandenborstel Emoji Kinderen 2/6 jaar
Leverancier ORAL CARE - PIERRE FABRE SANTE B
Merk Elgydium
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4425344

Meer details

Volledige beschrijving:

ELGYDIUM Kids Emoji Tandenborstel voor kinderen van 2 tot 6 jaar, is speciaal ontworpen voor kleine monden. Het helpt kinderen na verloop van tijd zelfstandiger te worden. De nylon borstelharen van hoge kwaliteit zijn zacht voor melktanden en tandvlees, waardoor poetsen een aangename dagelijkse bezigheid wordt. Ze sluiten perfect aan bij de vorm van de melktanden voor een grondige reiniging. De gekleurde borstelharen in het midden zijn daar geplaatst om kinderen te helpen de juiste hoeveelheid tandpasta te doseren zodat ze niet te veel gebruiken. Het ergonomische antisliphandvat is gemakkelijk vast te pakken, zelfs als het nat is. De dierenemoji's zullen zeker een glimlach op hun gezicht toveren!

Gebruik

Het wordt aanbevolen de tanden na elke maaltijd te poetsen, 2 tot 3 keer per dag gedurende 2 minuten, bij voorkeur met de ELGYDIUM Emoji Kids Leeftijd 2 tot 6 (frisse aardbeiensmaak) tandpasta.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart