text.skipToContent text.skipToNavigation

Compeed Anti-Imperfecties Zuiverende Patch 7 Patches

niet-contractuele foto

Verbanden - Pleisters - Banden

Een patch die poriën zuivert, overtollige talg absorbeert en kleine imperfecties laat verdwijnen. Deze hydrocolloïdpleister gebruik je ‘s nachts op grote oppervlakken met veel imperfecties (kleine beginnende puistjes, mee-eters). Voor een gladde, gereinigde huid die 's nachts niet uitdroogt.
Een patch die poriën zuivert, overtollige talg absorbeert en kleine imperfecties laat verdwijnen. Deze hydrocolloïdpleister gebruik je ‘s nachts op grote oppervlakken met veel imperfecties (kleine beginnende puistjes, mee-eters). Voor een gladde, gereinigde huid die ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €9,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

9 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Compeed Anti-Imperfecties Zuiverende Patch 7 Patches
Leverancier PERRIGO
Merk Compeed
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4663969

Meer details

Volledige beschrijving:

De zuiverende Patch anti-imperfection* van Compeed® zuivert de poriën, absorbeert de overtollige talg en verwijdert kleine onzuiverheden. Hierdoor oogt je huid frisser en voelt ze gladder aan.

Deze hydrocolloïde patch, 's nachts te gebruiken, is ontwikkeld voor grote oppervlaktes met veel onzuiverheden zoals kleine, beginnende puistjes en mee-eters (witte of zwarte puntjes). De patch verwijdert zelfs de lastigste onzuiverheden op een zachte manier. De zuiverende patch van Compeed® Anti-imperfection zorgt voor een gladde en gereinigde huid zonder ze uit te drogen. Zichtbaar resultaat na één nacht.

Compeed ® Anti-imperfection* patch is ontworpen om een zeer goede hechting te bieden op vuil en dode huidcellen. Hierdoor blijft de patch de hele nacht op zijn plaats (12u)[1]. Voor het beste resultaat, gebruik de patch 3 opeenvolgende nachten. Snel en langdurig resultaat, al na één nacht zichtbaar.

[1]De duur kan variëren naargelang het individu.

Eveneens beschikbaar: Compeed® Anti-imperfection* Discreet, voor gebruik overdag. Bevat 15 patches om geïsoleerde onzuiverheden discreet te verbergen.

*kleine onzuiverheden (puistjes), mee-eters (zwarte puntjes)

Samenstelling

INGREDIENTS: CELLULOSE GUM; DISTILLATES (PETROLEUM), HEAVY THERMAL CRACKED, POLYMD., HYDROGENATED; STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER; DIETHYLHEXYL ADIPATE; POTATO STARCH; PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE; TALC; PHENOL, 2,4-BIS(1,1-DIMETHYLETHYL)-, PHOSPHITE (3:1); TRIS-BHT MESITYLENE; CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Gebruik

HOE DE PATCH AANBRENGEN?

1. Maak voor gebruik de huid schoon en droog en zorg dat de zone vrij is van crèmes en oliën.

2. Neem de patch uit de verpakking en verwijder het beschermende papier, bedrukt met COMPEED®, van de patch. Zorg ervoor dat je de kleefzijde niet aanraakt.

3. Breng de patch stevig aan op de huid zonder de kleefzijde aan te raken. Zorg ervoor dat de randjes goed worden gladgestreken. De patch kan de hele nacht op de huid blijven zitten.

Tijdens het gebruik kunnen witte vlekjes ontstaan in de patch. Dit komt doordat het hydrocolloïd zijn werking doet en overmatig talg absorbeert.

HOE DE PATCH VERWIJDEREN?

1. Om de patch te verwijderen: trek hem niet omhoog, maar trek hem langzaam langs de huid los.

2. Gooi weg in de vuilnisbak.

Bij het verwijderen van de patch kan een lichte roodheid optreden - dit komt door de hoge kleefkracht van de patch wat een milde huidreactie kan veroorzaken. De roodheid zou pijnloos moeten zijn en zou binnen enkele minuten na verwijdering moeten verdwijnen.

Waarschuwingen:

Bij wondgenezingsproblemen of bij een huidaandoening, gelieve vóór gebruik contact op te nemen met uw arts of apotheker. Product niet getest bij kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden, risico op inslikken.

Niet gebruiken op een wond. Niet gebruiken op ontstoken onzuiverheden/puistjes. Niet hergebruiken en niet verplaatsen na het aanbrengen.

Eigenschappen

  • EXFOLIEERT: de hydrocolloïde patches verwijderen op een zachte manier dode huidcellen en zorgen voor een gladde en gereinigde huid zonder deze uit te drogen.
  • REINIGT en ZUIVERT de poriën: het absorberend vermogen van de hydrocolloïdgel helpt om overtollig talg en vuil te verwijderen van het huidoppervlak zonder de huid uit te drogen.
  • BESCHERMT: de patch vormt een fysieke barrière die beschermt tegen het indringen van vuil.
  • NON-STOPWERKING: blijft de hele nacht[1] op zijn plaats dankzij de sterke hechting van de patch. Snel en langdurig resultaat, al na één nacht zichtbaar.

[1]De duur kan variëren naargelang het individu.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart