text.skipToContent text.skipToNavigation

Colgate Max White Whitening Pen Nacht 2,5 ml

niet-contractuele foto

Whitening pen die 15 jaar aan vlekken verwijdert terwijl je slaapt. Zacht voor het glazuur en gebruiksvriendelijk.
Whitening pen die 15 jaar aan vlekken verwijdert terwijl je slaapt. Zacht voor het glazuur en gebruiksvriendelijk.
Onze prijs €24,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

24 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Colgate Max White Whitening Pen Nacht 2,5 ml
Leverancier COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM
Merk Colgate
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4617114

Meer details

Volledige beschrijving:

De Colgate Max White Overnight Whitening Pen maakt vijftien jaar vlekken door voeding en drank ongedaan in slechts drie weken van onafgebroken gebruik. Het is een revolutionaire whitening pen die vanaf het eerste gebruik tijdens uw slaap begint te werken om uw glimlach witter te maken. Bovendien beschermt de pen het tandglazuur. De whitening pen is compact en heeft voldoende witmakend serum voor een kuur van maar liefst 35 nachten. U kunt de pen ook gebruiken als navulling voor uw Colgate Max White Ultimate LED Whitening Kit.

Bent u op zoek naar een alternatief voor bleekstrips? Deze Whitening pen is Colgate's nieuwe briljante, onzichtbare en schone manier om uw tanden wit te maken met een nauwkeurige applicator. De whitening pen bedekt het volledige oppervlak van uw tanden en is geschikt voor elke mond.

Gebruik

Deze baanbrekende Whitening pen is bijzonder eenvoudig om in slechts vier stappen te gebruiken:

Stap 1 - DROGEN: Droog de tanden met een doekje na het poetsen voor het slapengaan.

Stap 2 - KLIKKEN: Klik op het uiteinde van de pen tot er een kleine druppel op de borstel verschijnt. U dient mogelijk tot 20 keer te klikken als u de borstel voor het eerst gebruikt, voordat de whitening gel verschijnt.

STAP 3 - AANBRENGEN: Breng een enkele, dunne laag van het sneldrogende serum aan op elke tand over de bovenste rij van uw tanden en wacht 10-15 seconden tot het onzichtbare laagje zich heeft gevormd. Droog de onderste rij van uw tanden en herhaal het proces. 1-2 druppels serum zijn voldoende voor 4 tanden. Probeer te vermijden dat er serum op het tandvlees komt. Veeg de borstel schoon met een droog doekje en nooit met water.

Stap 4 - SLAPEN EN POETSEN: Geniet van een deugddoende nachtrust terwijl het serum uw tanden doorheen de nacht witter maakt. Poets de volgende ochtend uw tanden zoals gewoonlijk om het onzichtbare laagje eenvoudig te verwijderen en uw stralende, witte glimlach te laten zien!

Met deze revolutionaire Whitening pen is het eenvoudiger dan ooit om je tanden thuis op een schone en efficiënte manier witter te maken.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart