text.skipToContent text.skipToNavigation

Colgate Max White Ultimate Radiance 75 ml

niet-contractuele foto

Tandpasta die diepe en oppervlakkige vergeling en vlekken verwijdert. Onmiddellijk blekend effect. Remineraliseert het glazuur terwijl het mild blijft voor dagelijks gebruik.
Tandpasta die diepe en oppervlakkige vergeling en vlekken verwijdert. Onmiddellijk blekend effect. Remineraliseert het glazuur terwijl het mild blijft voor dagelijks gebruik.
Onze prijs €19,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

19 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Colgate Max White Ultimate Radiance 75 ml
Leverancier COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM
Merk Colgate
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4617122

Meer details

Volledige beschrijving:

Schitter en glunder met een sensationeel stralende glimlach wanneer u poetst met Colgate's meest geavanceerde whitening tandpasta die vijftien jaar van hardnekkige vlekken* ongedaan maakt en de tanden onmiddellijk wit maakt*!

De Colgate Max White Ultimate Radiance Whitening tandpasta is wetenschappelijk onderbouwd, biedt een dubbele kleurcorrectie en is veilig voor dagelijks gebruik. De dubbele kleurcorrectie in deze whitening tandpasta werkt op twee manieren, op het tandoppervlak en onder het glazuur.

Dankzij de optische witmakers die blauw licht weerkaatsen, krijgt u onmiddellijk* wittere tanden terwijl vlekken aan het oppervlak verwijderd worden. Tegelijkertijd werkt de formule in deze whitening tandpasta onder het tandglazuur om op een slimme manier en zonder te schuren tot vijftien jaar hardnekkige vlekken* op te sporen en te verwijderen, voor een stralende, wittere glimlach.

De whitening tandpasta van Colgate remineraliseert eveneens het glazuur en het schuim, met actieve zuurstof, geeft een warm gevoel tijdens het poetsen.

Deze whitening tandpasta heeft een verfrissende muntsmaak en geeft u langdurig een frisse adem. Om uw glimlach nog meer te laten stralen, gebruikt u de Colgate Max White Ultimate Radiance Whitening tandpasta als onderdeel van de klinisch bewezen whitening at home met de Colgate Max White LED whitening set, inclusief de Colgate Max White Overnight Whitening Pen.

*Onmiddellijk effect is tijdelijk. Vlekken veroorzaakt door voeding en drank na vier weken onafgebroken gebruik.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart