text.skipToContent text.skipToNavigation

Biocyte Hyaluronic Dag Nacht 400 mg

niet-contractuele foto

Huid

Voedingssupplement. Herstelt de huid. Vult rimpels. Geeft uw gezicht weer volume. Gladgestreken huid. Zonder titaandioxide.
Voedingssupplement. Herstelt de huid. Vult rimpels. Geeft uw gezicht weer volume. Gladgestreken huid. Zonder titaandioxide.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €45,69
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

45 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Biocyte Hyaluronic Dag Nacht 400 mg
Leverancier BIOCYTE BENELUX
Bestemd voor Volwassene
Vorm Capsule
AFSCA
Merk Biocyte
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4413142

Meer details

Volledige beschrijving:

Biocyte HYALURONIC DAY/NIGHT 400MG is een voedingssupplement op basis van 400 mg hyaluronzuur en GABA. Na verloop van tijd wordt de huid blootgesteld aan agressies van buitenaf en vermindert het regeneratieproces, wat leidt tot een afname van hyaluronzuur, wat rimpels en volumeverlies tot gevolg heeft. HYALURONIC DAY/NIGHT 400MG met zijn sterk geconcentreerde formule maakt de huid voller, vult rimpels op en geeft het gezicht weer volume.

Collageen is een van de belangrijkste bestanddelen van onze huid en kan er tot 80% van uitmaken. Een hoog watergehalte en veel collageen geven onze huid een stevig en glad uiterlijk. Naarmate de leeftijd vordert, neemt de collageenproductie echter af, ontstaan rimpels, worden de gezichtslijnen duidelijker en wordt de huid droger.

Gamma-amino-boterzuur (GABA), staat bekend als de belangrijkste remmende neurotransmitter van het centrale zenuwstelsel. Een studie over de effecten ervan op de expressie van collageen van type I (COL1A1 en COL1A2) heeft aangetoond dat GABA de elasticiteit van de huid verbetert (op het niveau van de fibroblasten van de lederhuid) door het evenwicht tussen de synthese en de afbraak van collageen van type I* te regelen.

Hyaluronic Day/Night 400mg, met zijn dubbele inbreng van hyaluronzuur en GABA, zorgt voor een complete anti-verouderingswerking door rimpels te verminderen en door de huid te hydrateren en op te vullen, wat resulteert in een verjongd gezicht.

*Effecten van GABA op de expressie van het type I collageengen in normale menselijke huidfibroblasten. (Eriko Uehara et al., 2016) (Eriko Uehara et al., 2016)

Samenstelling

Samenstelling :

Voor 1 dag en 1 nachtcapsule per dag :

■ HYALURONZUUR .....................................................400 MG

■ GAMMA-AMINO-BOTERZUUR (GABA) ................... MG

Ingrediënten :

Ingrediënten Dagformule: Natriumhyaluronaat (inclusief hyaluronzuur); Bulkmiddel: microkristallijne cellulose; Capsuleomhulsel van plantaardige oorsprong (Coating agent: pullulan, geleermiddel: gellangom); Antiklontermiddelen: tricalciumfosfaat, magnesiumzouten van vetzuren.

Ingrediënten Nachtformule : Natriumhyaluronaat (inclusief hyaluronzuur); Gamma-amino-boterzuur (GABA); Maltodextrine; Capsuleomhulsel van plantaardige oorsprong (Coating agent: pullulan); Emulgator: magnesiumzouten van vetzuren; Antiklontermiddel: siliciumdioxide [nano].[nano]. [nano].

Gebruik

Neem 's morgens 1 capsule van de dagformule in met een groot glas water (blister HYALURONIC FORTE 300 MG).

Neem 1 capsule van de nachtformule voor het slapen gaan met een groot glas water (blisterverpakking HYALURONIC NIGHT).

Bij voorkeur te gebruiken gedurende 3 maanden.

Eigenschappen

Voedingssupplement op basis van hyaluronzuur en gamma-amino-boterzuur (GABA).

Geschikt voor vegetariërs, veganisten.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart