text.skipToContent text.skipToNavigation

BioNike Defense Xage Eye Lift 15 ml

niet-contractuele foto

Serum voor de oogcontouren met een verstrakkend effect en dat tegelijkertijd direct inwerkt op de tekenen van veroudering. Strijkt rimpels glad, vermindert wallen en blauwe kringen. Smeltende textuur.
Serum voor de oogcontouren met een verstrakkend effect en dat tegelijkertijd direct inwerkt op de tekenen van veroudering. Strijkt rimpels glad, vermindert wallen en blauwe kringen. Smeltende textuur.
Voordeel*
Onze prijs €29,67
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

29 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product BioNike Defense Xage Eye Lift 15 ml
Leverancier BIONIKE
Inhoud 15ml
Merk BioNike
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3540168

Meer details

Volledige beschrijving:

Met een textuur die lekker op de huid smelt en snel wordt geabsorbeerd, geeft dit serum een onmiddellijk spankrachteffect en werkt het tegelijkertijd op alle verouderingsverschijnselen in de oogcontourzone. Het bevat het speciale Rejuvenate SGF™ complex in combinatie met een plankton extract om rimpels glad te strijken en wallen en donkere kringen te verminderen. Dagelijks gebruik zal de ogen er jonger, frisser en stralender uit laten zien. Ophthalmologisch getest op gevoelige ogen. Ook geschikt voor dragers van contactlenzen.

Gebruik

's Morgens en 's avonds aanbrengen na reiniging van de huid

  1. Druk eenmaal op het pompje om een dosis product af te geven. Gebruik de speciale "vinger touch" applicator om het product aan te brengen in de onderste oogzone en over het wenkbrauwbot, waarbij u van de binnenste naar de buitenste oogzone beweegt.
  2. Klop zachtjes met uw vingertoppen totdat het product volledig is geabsorbeerd.

Eigenschappen

  • Rejuvenate SGF™: speciaal complex dat de activiteit van de fibroblasten verbetert, waardoor de natuurlijke beschikbaarheid van collageen, elastine en hyaluronzuur toeneemt.
  • Planktonextract: marien derivaat met een sterk decongestivum effect. De vasoprotectieve eigenschappen helpen wallen rond de ogen te verminderen.
  • Zoete amandel proteïnen biopolymeer: Door middel van geavanceerde technologie is dit biopolymeer op de juiste wijze gemoduleerd om de affiniteit met de huid en de absorptie ervan te verhogen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart