text.skipToContent text.skipToNavigation

Beaphar Lactol Kitten Milk 500 ml

niet-contractuele foto

Hondenvoeding

Lactol flesvoeding geschikt voor niet-gespeende kittens, zwangere of zogende kattinnen en zieke katten. Verrijkt met DHA en licht verteerbaar, deze melk bevat alle essentiële vitaminen en mineralen evenals taurine om de goede groei van het dier te garanderen.
Lactol flesvoeding geschikt voor niet-gespeende kittens, zwangere of zogende kattinnen en zieke katten. Verrijkt met DHA en licht verteerbaar, deze melk bevat alle essentiële vitaminen en mineralen evenals taurine om de goede groei van het ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Onze prijs €23,94
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

23 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Beaphar Lactol Kitten Milk 500 ml
Leverancier BEAPHAR
AFSCA
Diersoort Katten
Farmaceutische vorm Melk
Merk Beaphar
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3899168

Meer details

Volledige beschrijving:

Volledige diervoeding voor moederloze kittens. Aanvullende diervoeding voor kittens en drachtige, zogende, zieke of herstellende katten. De samenstelling van Lactol Kitten Milk is verbeterd en verrijkt met DHA, dat van nature voorkomt in melk van moederpoezen. Lactol Kitten Milk is licht verteerbaar en bevat een uitgebalanceerde mix van oliën, vitaminen, mineralen en sporenelementen. De aanwezige aminozuren, inclusief het voor katten onmisbare taurine, zorgen voor de beste start in het leven. Lactol Kitten Milk wordt aanbevolen voor: moederloze kittens en kittens die niet voldoende drinken bij de moeder vanaf de geboorte tot aan het spenen. Ook geschikt als aanvullende voeding voor drachtige, zogende, zieke of herstellende katten.

Gebruik

Voeg Lactol Kitten Milk toe aan warm, niet kokend water en roer totdat alles volledig is opgelost. Laat het mengsel afkoelen tot lichaamstemperatuur (38°C). Oudere dieren drinken hun Lactol liever koud. Reeds gemengde Lactol Kitten Milk kan maximaal 24 uur in de koelkast worden bewaard. Warm opnieuw op tot 38°C voor gebruik. Er moet altijd vers drinkwater aanwezig zijn. Gebruik voor kittens geschikte voedingsflesjes, of spuitjes. Bereid de melk met schone en steriele materialen, in het bijzonder voor jonge dieren. Aanbevolen mengverhouding: Meng 7 afgestreken maatschepjes (4,5g per schepje) melkpoeder met 100 ml warm water. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: Het is niet mogelijk om de dagelijkse hoeveelheid voeding exact aan te geven doordat gewicht en grootte van kittens op een bepaalde leeftijd per ras varieert. Voeden op verzoek is het meest effectief. Als richtlijn kan gebruik gemaakt worden van de tabel in de bijsluiter. Weeg kittens dagelijks om te controleren of ze voldoende aankomen. In grote nesten kan Lactol gegeven worden als aanvullende voeding aan de zwakkere kittens.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart