text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Alflorex+ 30 Capsules

niet-contractuele foto

Vertering - Transit

Een voedingssupplement voor darm- en spijsverteringscomfort, samengesteld met een unieke stam van bifidobacterium longum 35624 en met calcium dat bijdraagt tot de normale werking van spijsverteringsenzymen. Lactosevrij. Glutenvrij.
Een voedingssupplement voor darm- en spijsverteringscomfort, samengesteld met een unieke stam van bifidobacterium longum 35624 en met calcium dat bijdraagt tot de normale werking van spijsverteringsenzymen. Lactosevrij. Glutenvrij.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €18,85
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

18 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Alflorex+ 30 Capsules
Leverancier BIOCODEX BENELUX
AFSCA
Merk Symbiosys
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4635553

Meer details

Volledige beschrijving:

Alflorex® is een voedingssupplement dat de unieke bacterie Bifidobacterium infantis 35624® bevat. Alflorex® helpt om darmcomfort te behouden en draagt bij aan een gezonde darmflora.

Niet alle bacteriestammen zijn hetzelfde. Elk van hen is specifiek, zelfs binnen de groep van bifidobacteriën. alflorex® is het enige product in Europa dat de nuttige bacterie Bifidobacterium infantis35624® bevat, geïsoleerd uit het spijsverteringskanaal van een gezond individu. Elke alflorex®-capsule bevat een miljard Bifidobacterium infantis 35624® bacteriën.

De bacterie "35624®" is gedurende 15 jaar uitgebreid onderzocht door PrecisionBiotics in samenwerking met clinici van APC Microbiome Ireland, een van 's werelds toonaangevende onderzoekscentra naar het microbioom.

Samenstelling

Iedere Alflorex® capsule bevat een miljard Bifidobacterium infantis 35624® bacteriën.

Gebruik

Neem 1 capsule alflorex® eenmaal per dag gedurende minstens 4 weken, met voldoende vloeistof en met of zonder voedsel.

Het is aanbevolen om alflorex® binnen 30 dagen na het openen van het potje te consumeren.

Eigenschappen

alflorex® is glutenvrij, lactosevrij, zuivelvrij, conserveermiddelvrij en sojavrij. Het is geschikt voor vegetariërs en mensen die een FODMAP-laag dieet volgen.

De eerste effecten verschijnen binnen 1 tot 2 weken als alflorex® regelmatig wordt ingenomen. Tijdens de eerste weken kan alflorex® een lichte verandering in de darmactiviteit veroorzaken. Dit is een normale en voorbijgaande aanpassingsperiode en is een teken van de activiteit van alflorex® in de darm.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart