text.skipToContent text.skipToNavigation
Filter
Prijs
 - 
Promoties
Merk
Huidtype
Vegan
Vorm
Bestemd voor
Inhoud

Belène

7 producten Alle categorieën
Belène Collagen Anti-Age Beauty Drink 30x25 ml

Belène

Belène Collagen Anti-Age Beauty Drink 30x25 ml

Belène Silicium Anti-Age Beauty Pill 30 Tabletten

Belène

Belène Silicium Anti-Age Beauty Pill 30 Tabletten

Belène Collagen Anti-Age Beauty Drink 500 ml

Belène

Belène Collagen Anti-Age Beauty Drink 500 ml

Belène Hyaluronic Acid Hydrating Beauty Pill 90 Capsules

Belène

Belène Hyaluronic Acid Hydrating Beauty Pill 90 Capsules

Belène Silicium Anti-Age Beauty Pill 90 Tabletten

Belène

Belène Silicium Anti-Age Beauty Pill 90 Tabletten

Belène Hyaluronic Acid Hydrating Beauty Pill 30 Capsules

Belène

Belène Hyaluronic Acid Hydrating Beauty Pill 30 Capsules

Belène Collagen Anti-Age Serum 30 ml

Belène

Belène Collagen Anti-Age Serum 30 ml

Waarom kiezen voor Bélène om de tekenen van veroudering tegen te gaan?

Gaandeweg verschijnen er tekenen van veroudering op onze huid. Om dit aan te pakken zijn er enkele effectieve schoonheidsproducten die vrouwen kunnen helpen om er langer jonger uit te zien. Het merk Bélène onderscheidt zich door de kwaliteit van haar producten. Dankzij de ‘nieuwe generatie’-formules stelt Bélène vrouwen in staat hun huid op een gezonde en efficiënte manier te verzorgen.

Waarom houden vrouwen zo van Bélène cosmetica?

Het succes van Bélène cosmetica is niet zonder reden. Bij Medi-Market maken we er een erezaak van om betrouwbare en innovatieve producten aan te bieden. Bélène onderscheidt zich op verschillende gebieden.

 • Bélène cosmeticaproducten worden gemaakt in Frankrijk en zijn van hoge kwaliteit.
 • Het merk heeft ook andere producten ontwikkeld om de huid van binnenuit te voeden met voedingssupplementen. Het biedt ook crèmes en serums die direct op de huid inwerken.
 • Bélène biedt een reeks hoogtechnologische verzorgings- en schoonheidsproducten.
 • De producten van Bélène worden onderworpen aan klinische tests die hun betrouwbaarheid garanderen.
 • Deze producten zijn niet getest op dieren.

Waarom zijn de antiverouderingsproducten van Bélène zo effectief?

Dankzij unieke formules op basis van collageen bieden de producten van Bélène onze klanten de mogelijkheid om de tekenen van veroudering aanzienlijk te verminderen. Vergeet plastische chirurgie, je huid wordt zichtbaar gladder en steviger. Bélène cosmeticaproducten zijn gemaakt van actieve bestanddelen die de huid van binnenuit voeden voor zichtbare resultaten aan de buitenkant. Bélène gebruikt verschillende actieve producten om de schoonheid van je huid te herstellen:

 • Hyaluronzuur dat de huid hydrateert en voller maakt.
 • Collageen, dat de structuur van de huid versterkt en de elasticiteit verbetert.
 • Antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering tegengaan.
 • Vitamine A om vlekken en puistjes te helpen verlichten.
 • Magnesium om roodheid te verzachten.
 • Omega 3 helpt ontstekingen te verminderen.

Waarom kiezen voor voedingssupplementen om je huid te verzorgen?

Bij Medi-Market kiezen we ervoor om cosmeticaproducten op basis van de hoogwaardige technologie van Bélène op de markt te brengen. Heel wat vrouwen hebben inmiddels voedingssupplementen opgenomen in hun schoonheidsroutine. Naast een evenwichtige voeding en het drinken van voldoende water zijn voedingssupplementen bedoeld om de huid van binnenuit te voeden met gerichte stoffen. Deze compenseren ouderdomsgebreken en beperken zo de effecten van veroudering. Aarzel niet om naast deze supplementen een antiverouderingscrème van Bélène te gebruiken. Dag- en nachtcrèmes zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd en verzorgd wordt. Vergeet niet je gezicht te reinigen voordat je huidverzorgingsproducten op je gezicht aanbrengt.

Producten van Bélène die je bij Medi-Market kan kopen

Bij Medi-Market vind je verschillende Bélène cosmeticaproducten die je huid jarenlang mooi houden.

Bélène Collagen Antiageing Beauty Drink

Met collageenpeptiden, hyaluronzuur en een vitaminecomplex helpt deze 30-daagse behandeling je de effecten van de tijd van binnenuit te bestrijden. Aarzel niet om de kuur te verlengen tot 90 dagen voor nog meer effectiviteit. Het supplement Bélène Collagen Antiageing Beauty Drink kan je op zich gebruiken of aangelengd in een drankje. Dankzij de gedeponeerde formule van dit product krijg je een jongere en stevigere huid. Dit product is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bélène Silicium Antiageing Beauty Pills

Actieve bestanddelen zoals Mesoporosil en vitamine C voeden de huid van binnenuit. Het supplement Bélène Silicium Antiageing Beauty Pills is verkrijgbaar in 30 of 90 tabletten. De doeltreffendheid van dit product is bewezen in klinische studies. Aarzel niet om het te gebruiken in combinatie met een serum van hetzelfde merk.

Bélène Hyaluronic Acid Hydrating Beauty Pill

Met de formule op basis van hyaluronzuur helpt dit voedingssupplement de droge huid te bestrijden. Het voedingssupplement Bélène Hyaluronic Acid Hydrating Beauty Pill is vooral een geduchte bondgenoot in de strijd tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Dit product is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bélène Collagen Antiage Serum

Dit product bevat een collageenactiverend peptidecomplex en extracten van Nicotiana Sylvestris-stamcellen, een ingrediënt dat de collageenproductie bevordert. Je kan het Bélène Collagen Anti-Age Serum 's morgens en 's avonds op een perfect gereinigde huid aanbrengen. Breng vervolgens uw Bélène antiverouderingscrème aan.

De producten van Bélène zijn ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse vrouw. Waar wacht je nog op? Probeer deze nieuwe generatie cosmeticaproducten nu uit.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart