text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Puressentiel Warme Diffusor (Blauw)

niet-contractuele foto

Verspreider en essentiële oliën voor verspreiding

Warme diffusor. Biedt al het welzijn van aromatherapie op een schone, rustige en effectieve manier. Zonder kaars of vlam, ideaal voor veilig, dagelijks gebruik. Vervaardigd van isolerende keramiek. Kleur blauw.
Warme diffusor. Biedt al het welzijn van aromatherapie op een schone, rustige en effectieve manier. Zonder kaars of vlam, ideaal voor veilig, dagelijks gebruik. Vervaardigd van isolerende keramiek. Kleur blauw.
Voordeel*
Onze prijs €25,00
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

25 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Warme Diffusor (Blauw)
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Small Material Type Verstuiver
Merk Puressentiel
Gamma Puressentiel Verspreiding
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2855617

Meer details

Volledige beschrijving:

De verspreider met zachte warmte Puressentiel® biedt u op een propere, stille en efficiënte manier de weldaden van de aromatherapie. Zonder kaarsen of vlammen is hij ideaal voor een dagelijks gebruik in alle veiligheid en integreert hij zich perfect in uw leef- en werkruimtes (huis, bureau, hotel, medische praktijk, schoonheidssalon, wachtzaal, sportzaal, …)

Hij is vervaardigd uit isolerende keramiek, u kunt hem dus op gelijk welk oppervlak plaatsen want enkel het bovenste deel geeft warmte af. De verspreider met zachte warmte zorgt voor een goede verspreiding van de essentiële oliën zonder hun kwaliteit aan te tasten en met behoud van hun eigenschappen. Tien minuten volstaan om de volledige kracht van de verspreiding te bereiken en het thermisch regelingssysteem (Thermostaat maximum 45°C) zorgt voor een constante temperatuur (zonder oververhitting).

Gebruik

  1. Breng de stekker van de verspreider met zachte warmte in het stopcontact en druk op de schakelaar op het snoer. De teller start en stopt automatisch veilig na 58 minuten verstuiving. Om de teller terug te starten het toestel terug starten met een druk op de knop
  2. Giet 20 à 25 druppels essentiële olie of van de Puressentiel® melange voor verstuiving in het middelste gedeelte van de verdamper en geniet van de aroma's.

WAARSCHUWING

Niet alle essentiële oliën zijn geschikt voor verspreiding. Vraag raad aan uw apotheker. Goed de gebruiksrichtlijnen nalezen van elk product vooraleer het te gebruiken voor verspreiding.

Wij raden aan in uw Verspreider Puressentiel® enkel Puressentiel® melanges voor verstuiving te gebruiken:

  • Puressentiel® Air Pur Verstuiving: om te helpen microben te verjagen, bronnen van allergie te beperken en zuiverdere lucht in te ademen.
  • Puressentiel® Adem Verstuiving: om de ademhalingswegen te verlichten en de natuurlijke weerstand te verhogen.
  • Puressentiel® Zen Verstuiving : voor ontspanning, relaxatie en rust, om spanningen weg te nemen, slaap te bevorderen en om een rustige, serene en herstellende nachtrust te hebben.
  • Of een 100% zuivere en botanisch natuurlijke essentiële en biochemische gedefinieerde olie uit het gamma Puressentiel®.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart