text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Pranar├┤m Sint-Janskruid Lipide-extract Bio 50ml

Photo non contractuelle

Speciale zorgen

Biologische maceratieolie voor oraal of cosmetisch gebruik. Geschikt voor de verzorging van de tere, rode en geïrriteerde huid. Maakt de huid soepel en zacht.
Biologische maceratieolie voor oraal of cosmetisch gebruik. Geschikt voor de verzorging van de tere, rode en geïrriteerde huid. Maakt de huid soepel en zacht.
11,95ÔéČ -17% *
Onze prijs 9,89ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

9 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranar├┤m Sint-Janskruid Lipide-extract Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Vorm Olie
Huidtype Geïrriteerd
Merk Pranar├┤m
Bio Ja
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2470722

Meer details

Volledige beschrijving:

Het in olie geweekte Sint-janskruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en is een echt "plantaardig verband"! Het is een wondhelend, herstellend, verzachtend en ontstekingsremmend olieachtig maceraat. Nu begrijpen we waarom ze al zo vaak door zovelen werd verkozen! Deze olie verhelpt ook alle vasculaire of oedemateuze aandoeningen. Ideaal bij wondjes, maar jammer genoeg fotosensibiliserend, vermijd dus blootstelling aan de zon tot 24 uur na gebruik. Binnen de "beroemde" behandelingen (die met een heel goede reputatie), raden we aan deze olie 's avonds aan te brengen, bijvoorbeeld bij het slapengaan...

OPMERKING: Niet blootstellen aan de zon tot 24 uur na gebruik en niet inslikken.

Samenstelling

Samenstelling in ├ę├ęn oogopslag: Vetzurensamenstelling afhankelijk van de olie gebruikt voor de maceratie. Sporen van essenti├źle olie van het Sint-Janskruid, gaat ontsteking en congestie tegen. Onstekingsremmende en wondgenezende fytosterolen: hyperforine en hypericine (fotosensibiliserend).

Gebruik

Tips & advies: Blessures en kleine wondjes: Breng na de wonde te hebben schoongemaakt en ontsmet, een aantal druppels van het maceraat van Sint-Janskruid . Bescherm de wonde met een verband of gaas.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor fragiele, gevoelige en rode huiden. Verzacht en versoepelt.

Voorzorgsmaatregelen: ÔÇó De aanbevolen dosering niet overschrijden. ÔÇó Buiten bereik van jonge kinderen houden. ÔÇó Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. ÔÇó Beschermen tegen licht en warmte. ÔÇó Droog bewaren.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart