text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Pranarôm Sint-Janskruid Lipide-extract Bio 50ml

niet-contractuele foto

Speciale zorgen

Biologische maceratieolie voor oraal of cosmetisch gebruik. Geschikt voor de verzorging van de tere, rode en geïrriteerde huid. Maakt de huid soepel en zacht.
Biologische maceratieolie voor oraal of cosmetisch gebruik. Geschikt voor de verzorging van de tere, rode en geïrriteerde huid. Maakt de huid soepel en zacht.
Voordeel*
Onze prijs €12,15
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

12 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Sint-Janskruid Lipide-extract Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Skintype Geïrriteerd
Farmaceutische vorm Olie
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2470722

Meer details

Volledige beschrijving:

Het in olie geweekte Sint-janskruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en is een echt "plantaardig verband"! Het is een wondhelend, herstellend, verzachtend en ontstekingsremmend olieachtig maceraat. Nu begrijpen we waarom ze al zo vaak door zovelen werd verkozen! Deze olie verhelpt ook alle vasculaire of oedemateuze aandoeningen. Ideaal bij wondjes, maar jammer genoeg fotosensibiliserend, vermijd dus blootstelling aan de zon tot 24 uur na gebruik. Binnen de "beroemde" behandelingen (die met een heel goede reputatie), raden we aan deze olie 's avonds aan te brengen, bijvoorbeeld bij het slapengaan...

OPMERKING: Niet blootstellen aan de zon tot 24 uur na gebruik en niet inslikken.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Vetzurensamenstelling afhankelijk van de olie gebruikt voor de maceratie. Sporen van essentiële olie van het Sint-Janskruid, gaat ontsteking en congestie tegen. Onstekingsremmende en wondgenezende fytosterolen: hyperforine en hypericine (fotosensibiliserend).

Gebruik

Tips & advies: Blessures en kleine wondjes: Breng na de wonde te hebben schoongemaakt en ontsmet, een aantal druppels van het maceraat van Sint-Janskruid . Bescherm de wonde met een verband of gaas.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor fragiele, gevoelige en rode huiden. Verzacht en versoepelt.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart