text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

Pranarôm Argaan Plantaardige Olie Bio 1L

niet-contractuele foto

Bioproducten

100% natuurlijke plantaardige olie. Biologische gezondheids- en schoonheidsolie. Argan. Argan, het cosmetische geheim van de Berbervrouwen, beschermt tegen slecht weer en maakt het haar zacht en glad. Oraal gebruik: 10 g (1 eetlepel) per dag. Cosmetisch gebruik: Bijzonder geschikt voor de rijpe of kwetsbare huid. Gebruikt om de huid tegen het verouderen te beschermen, om breekbare en broze nagels te versterken.
100% natuurlijke plantaardige olie. Biologische gezondheids- en schoonheidsolie. Argan. Argan, het cosmetische geheim van de Berbervrouwen, beschermt tegen slecht weer en maakt het haar zacht en glad. Oraal gebruik: 10 g (1 eetlepel) per dag. ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €190,28
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

190 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Argaan Plantaardige Olie Bio 1L
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 1000ml (1L)
Vorm Plantaardige olie
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 1689306

Meer details

Volledige beschrijving:

Een anti-verouderingsolie, beschermend en herstellend voor de huid, rijk aan vitaminen en antioxidanten. Deze schat uit de woestijn wordt traditioneel door Berberse vrouwen gebruikt om de huid of het haar te beschermen of sterker te maken.

In Marokko wordt argan voor heel wat zaken gebruikt: van een gezonde voeding tot de verzorging van het gelaat en het lichaam. De arganolie van cosmetische kwaliteit is een bio-olie verkregen bij de eerste persing, waarvan de karakteristieke geur niet zo sterk is als die van de gebrande arganolie die vaak in de keuken wordt gebruikt.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag:

Een kleine helft enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Een flink derde deel meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6), Iets minder dan een vijfde verzadigde vetzuren. Vitamine E.

Gebruik

Tips & advies: Beschadigde nagels: Wrijf elke avond een druppel Argan PO op elke nagel om ze sterker en mooier te maken.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor rijpe, fragiele huidtypes. Voedt de huid en vertraagt de veroudering. Versterkt slappe en breekbare nagels.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart