text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID19: Raadpleeg onze verbintenissen.

Mustela Stelatria Herstellende Crème 40ml

Photo non contractuelle

Huidirritaties

Herstellende reinigingscrème voor de geïrriteerde huid. Herstelt, kalmeert, brengt in evenwicht. Tegen plaatselijke irritatie en roodheid.
Herstellende reinigingscrème voor de geïrriteerde huid. Herstelt, kalmeert, brengt in evenwicht. Tegen plaatselijke irritatie en roodheid.
10,50€ -25% *
Onze prijs 10,50€
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

7 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Mustela Stelatria Herstellende Crème 40ml
Leverancier EXPANSCIENCE LABORATOIRES
Inhoud 40ml
Vorm Crème
Overgevoeligheid Zonder parabenen
Zonder parfum
Bestemd voor Baby
Huidtype Atopisch
Geïrriteerd
Merk Mustela
Gamma Mustela Stelatria
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2591741

Meer details

Samenstelling

Aqua, Hexyldecyl Stearate, Propylene Glycol Diethylhexanoate, Glycerin, Methyl Glucose Dioleate, PEG-45/Dodecyl Glycol Copolymer, Zinc Oxide, Butylene Glycol, Ceresin, Silanediol Salicylate, 1,2-Hexanediol, Glycine, Butyrospermum Parkii, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Caprylate, Magnesium Sulfate, Cholesterol, Copper PCA, Manganese Gluconate, Tocopherol, Zinc PCA, Sodium Hydroxide, Phytosphingosine, Citric Acid

Gebruik

Breng twee tot drie keer per dag aan op de schone en droge geïrriteerde zones. Om de doeltreffendheid van het verzorgingsproduct te optimaliseren, raden we u aan om eerst de zones in kwestie te reinigen met de Beschermende Wasgel STELATRIA®.Dit product is niet bedoeld om aangebracht te worden op sijpelende letsels. Gebruik, voor de luieruitslag, het Verzorgingsproduct voor de opperhuid van het zitvlak STELACTIV®.

Eigenschappen

Specifiek geformuleerd voor de huid van zuigelingen, baby's en kinderen, is de Gezondmakende herstellende crème STELATRIA® aangewezen voor de verzorging van lokale irritaties en roodheden die een haard kunnen zijn van bacteriële woekering (gelaat en lichaam), zoals: De irritaties verbonden aan externe agentia: omtrek van de mond, lippen, duim, oppervlakkige scheurtjes, schurft, irritaties van de huidplooien (nek, oren …). De gevolgen van oppervlakkige huidveranderingen: kleine pijnen, schrammen, sporen van waterpokken, insectenbeten, enz.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart