text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar

Medik Thermomedik Digitale Thermometer

niet-contractuele foto

Thermometers

Digitale thermometer voor nauwkeurige temperatuurmeting (met akoestisch signaal in geval van koorts). Oraal, rectaal of auxiliair gebruik. Soepele dop. Onthoudt de laatste meting. Waterbestendig. Duidelijke weergave. Schakelt automatisch uit. Vervangbare batterij.
Digitale thermometer voor nauwkeurige temperatuurmeting (met akoestisch signaal in geval van koorts). Oraal, rectaal of auxiliair gebruik. Soepele dop. Onthoudt de laatste meting. Waterbestendig. Duidelijke weergave. Schakelt automatisch uit. Vervangbare batterij.
De bijsluiter downloaden
€11,95 -5% *
Onze prijs €11,35
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

11 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Medik Thermomedik Digitale Thermometer
Leverancier AMOPHAR
Small Material Type Thermometer
Merk Medik
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2680932

Meer details

Volledige beschrijving:

Wat is een 'normale' lichaamstemperatuur?

Bij de mens is de 'normale' lichaamstemperatuur ca. 37 .0°C/98.6°F. Deze lichaamstemperatuur varieert bij normale gezonde mensen tussen ongeveer 36.1°C/97.0°F tot 37.2°C/99.0°F. De variaties in temperatuur kunnen aan activiteiten worden toegeschreven zoals sporten, roken, eten en drinken. Er bestaat een zekere dagelijkse variatie: de lichaamstemperatuur is lager 's morgens dan in de namiddag. Andere variaties kunnen aan de plaats van de temperatuurlezing toegeschreven worden.

De lichaamstemperatuur kan op verschillende plaatsen gemeten worden :

  1. Oraal (onder de tong): deze meting geeft een accurate weergave van de lichaamstemperatuur.
  2. Axillair (onder de oksel): Deze meting geeft een onderschatting van de lichaamstemperatuur met 0,5°C/1.0°F.
  3. Rectaal (in de anus): Deze meting geeft meestal een overschatting van de lichaamstemperatuur met 0,5°C/1.0°F.

De lichaamstemperatuur oraal meten

Benaderende metingstijd: 10-20 seconden. De punt van de thermometer moet zover mogelijk onder de tong geplaatst worden en men moet de mond dichthouden.De lichaamstemperatuur axillair meten (onder de arm)

Benaderende metingstijd: 20-30 seconden. Maak de oksel droog met een droge doek en plaats de punt van de thermometer in de okselholte en leg vervolgens de arm over de borst. Nota: Axillaire metingen zijn algemeen 0,5°C/1.0°F lager dan een orale meting.De lichaamstemperatuur rectaal meten

Benaderende metingstijd: 10 seconden. Breng een wateroplosbaar glijmiddel aan op de punt van de koortsthermometer. Breng de punt voorzichtig in de aars (MAXIMUM 1.27cm). Nota: Rectale metingen zijn algemeen 0,5°C/1.0°F hoger dan een orale meting.

Gebruik

Hoe uw lichaamstemperatuur meten?

  1. Druk op de AAN/UIT schakelaar in om het toestel te activeren. U hoort een pieptoon en op het scherm verschijnt . Deze test van het LCD scherm duurt ongeveer 2 seconden. Als u meer dan 2 seconden de AAN/UIT schakelaar indrukt, wordt de laatst opgeslagen meting weergegeven met een "M" markering in de rechter hoek.
  2. Daarna verschijnt 36.5°C (of 97.7°F).
  3. Wanneer L op het scherm verschijnt en °C (°F) fl ikkert, is de thermometer klaar om de temperatuur te meten. Maar indien de omgevingstemperatuur hoger is dan 32.0°C (90.0°F), dan wordt de omgevingstemperatuur afgebeeld in de plaats van L.
  4. Plaats de punt van de thermometer in de mond, onder de oksel of in de aars.
  5. U hoort een pieptoon wanneer de meting is afgelopen. U kunt nu de temperatuur afl ezen.
  6. Druk opnieuw de AAN/UIT schakelaar in om het toestel te deactiveren. (het toestel schakelt automatisch uit ongeveer 10 minuten na gebruik.).Nota: Het drinken van hete of koude vloeistoffen, sporten, roken of het uitvoeren van andere activiteiten, kan uw temperatuur verhogen of verlagen. Daarom is het belangrijk om ongeveer 5 minuten uw mond of oksel te laten rusten alvorens de lichaamstemperatuur te meten.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart