text.skipToContent text.skipToNavigation

Flora Balance Natural Energy 1L

niet-contractuele foto

Probiotica - Prebiotica

Flora Balance bevat de volgende gunstige stammen van melkzuur: lactobacillus brevis en lactobacillus buchneri. Deze lactobacillen herstellen en behouden het evenwicht van de darmflora. Voor een evenwichtige darmflora en een goede darmfunctie. Verlicht een opgeblazen gevoel, prikkelbare dikke darm, krampen, winderigheid en constipatie. Versterkt de weerstand en verhoogt het energieniveau.
Flora Balance bevat de volgende gunstige stammen van melkzuur: lactobacillus brevis en lactobacillus buchneri. Deze lactobacillen herstellen en behouden het evenwicht van de darmflora. Voor een evenwichtige darmflora en een goede darmfunctie. Verlicht een opgeblazen ...Verder lezen
Onze prijs €36,91
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

36 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Flora Balance Natural Energy 1L
Leverancier CERES PHARMA
Inhoud 1000ml (1L)
Vorm Vloeistof
Merk Natural Energy
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2830537

Meer details

Volledige beschrijving:

Een evenwichtige darmflora is van essentieel belang voor een normale darmwerking, een goed functionerend afweersysteem en een optimaal energieniveau. Een optimale darmwerking is immers een noodzakelijke voorwaarde om de nutriënten uit ons voedsel efficiënt te kunnen opnemen en de absorptie van vitamines en mineralen mogelijk te maken. Door de inname van minder gezonde voeding, stress en de inname van bepaalde geneesmiddelen (antibiotica) kan het evenwicht in onze darmflora verstoord raken, dit noemt men dysbiose. Deze dysbiose uit zich vaak door spijsverteringsproblemen, moeheid en een minder goed functionerend afweersysteem. In deze omstandigheden is het nodig om het evenwicht in de darmflora opnieuw te herstellen.

Samenstelling

Flora balance is een vloeibaar levend microbiologisch voedingssupplement dat de melkzuurstammen lactobacillus brevis en lactobacillus buchneri bevat.

Gebruik

40ml (aperitiefglaasje of drie soeplepels) per dag innemen, liefst 's avonds voor het slapengaan en minstens één uur na de laatste maaltijd.


De behandeling dient minimum twee maanden worden aangewend.


Bij ernstige darmstoornissen is het aangewezen om de eerste maand 40ml zowel 's morgens als 's avonds in te nemen. De ochtenddosis wordt dan het beste nuchter ingenomen.


De aanbevolen dagelijkse in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren.


Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Eigenschappen

Eén fles bevat 1l siroop.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart