text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Etixx Multimax 45 Tabletten

niet-contractuele foto

Multivitaminen

Voorziet in de behoeften aan vitaminen, mineralen en sporenelementen. Atleten die hoge eisen stellen aan hun lichaam hebben regelmatig een vitamine- en mineralensupplement nodig. Multimax is de ideale dagelijkse aanvulling op hun vitamine- en mineralenbalans. Voorkomt tekorten als gevolg van intensieve sport.
Voorziet in de behoeften aan vitaminen, mineralen en sporenelementen. Atleten die hoge eisen stellen aan hun lichaam hebben regelmatig een vitamine- en mineralensupplement nodig. Multimax is de ideale dagelijkse aanvulling op hun vitamine- en mineralenbalans. ...Verder lezen
€19,99 -10% *
Onze prijs €17,99
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

17 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Etixx Multimax 45 Tabletten
Leverancier CERES PHARMA
Vorm Tablet
Merk Etixx
Gamma Etixx Health
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2527448

Meer details

Volledige beschrijving:

Vitaminen en mineralen zijn noodzakelijk voor een hele reeks reacties in het lichaam. Daarom is het essentieel dat we ze via onze voeding binnenkrijgen. Vooral sporters hebben een grotere behoefte aan vitaminen en mineralen als gevolg van hun intensieve inspanningen.

De intensieve fysieke activiteiten vergen veel van een atleet. Daarom kunnen ze tijdens de trainings- en wedstrijdperiode baat hebben bij een multivitaminesupplement zoals Etixx Multimax.

Intensieve inspanningen hebben weerstand verlagende effecten, wat betekent dat sporters meer kans hebben op een verminderde gezondheidstoestand. Etixx Multimax bevat vitamine A, C en D die allemaal bijdragen tot een normaal immuunsysteem. Vitamine D draagt ook bij tot het normale behoud van de botten en spieren.

Het is ook belangrijk dat sporters tekorten aan essentiële mineralen voorkomen. Zo is ijzer een cruciaal mineraal dat helpt bij het zuurstoftransport in het lichaam. Tekorten kunnen dan ook nefast zijn voor de sportprestaties. Etixx Multimax bevat ijzer en een hele reeks mineralen die ondersteuning bieden tijdens het sporten:

  • Magnesium: speelt een belangrijke rol in het energiemetabolisme en helpt bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Zink: speelt een belangrijke rol in het energiemetabolisme
  • Calcium: noodzakelijk voor gezonde botten
  • Etixx Multimax bevat ook het vitamine B-complex, vitamine E, foliumzuur, calcium, selenium, kalium, koper, molybdeen en jodium.

Alle mineralen in Etixx Multimax maken gebruik van een chelaatvorm. Dit betekent dat ze gelinkt zijn aan aminozuren, wat de opname ervan verbetert. Etixx Multimax is een aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding. Het supplement mag niet gebruikt worden ter vervanging van vitaminen en mineralen uit de voeding.

Voor wie kan Etixx Multimax voordelig zijn?

Gezien de hoge eisen die sporters aan hun lichaam stellen, hebben ze geregeld behoefte aan extra vitaminen en mineralen in periodes van stress, zoals tijdens de wintermaanden of zware trainingsblokken. Dit multivitaminesupplement is daarom geschikt voor alle sporters als dagelijkse aanvulling van vitaminen en mineralen.

Samenstelling

Vulstoffen: microkristallijne cellulose, cellulosegel, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, talk – Kaliumchloride – Calciumbisglycinaat – Magnesiumbisglycinaat –L-ascorbinezuur – D-alfa-tocoferol – spirulina - appel - Kleurstoffen: titaandioxide, kopercomplexen van chlorofylen – Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren – Methylsulfonylmethaan - ijzer(II)bisglycinaat - nicotinamide - Zinkbisglycinaat - Natriummolybdaat - Mangaangluconaat - L-selenomethionine - Koperbisglycinaat - middellangeketen triglyceriden - calcium-D-pantothenaat - D-Biotine - thiaminehydrochloride -riboflavine - cholecalciferol - cyanocobalamine - Chroompicolinaat - pteroylmonoglutaminezuur - Kaliumjodide.

Samenstelling per 2 tabletten:

Absolute hoeveelheid

% Referentie-inname

Vitamine A

200µg

25%

Vitamine D

2.5µg

50%

Vitamine E

15mg

126%

Vitamine C

75mg

94%

Vitamine B1

1.05mg

96%

Vitamine B2

1.2mg

86%

Vitamine B3

15mg

94%

Foliumzuur

160µg

80%

Vitamine B12

0.75µg

30%

Vitamine B8

38µg

75%

Vitamine B5

3mg

50%

Kalium

303mg

15%

Calcium

120mg

15%

Magnesium

60mg

16%

Ijzer

3mg

21%

Zink

4.5mg

45%

Koper

824µg

82%

Mangaan

700µg

35%

Seleen

30µg

55%

Chroom

25µg

62%

Molybdeen

30µg

60%

Jodium

30µg

20%

Methylsulfonylmethaan

20mg

Gebruik

2 tabletten per dag, bij voorkeur bij het ontbijt, gedurende 4 weken.

Zeker aan te raden in periodes van vermoeidheid (zoals zware trainingsblokken), diëten, ziekte of herstel na blessure.

Eigenschappen

  • Hoge dosering aan vitaminen, mineralen en sporenelementen
  • Bevat mineralen in aminozuur-chelaatvorm voor een betere opname
  • Perfecte uitgebalanceerde samenstelling voor sporters

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart