text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar | Onze engagementen.

Co-enzym Q10 30 Capsules x30mg Deba Pharma

Photo non contractuelle

Antioxidanten

Eigenschappen van Co-enzym Q10: is als lipofiele elektronendrager verantwoordelijk voor 95% van de totale energieproductie. Is een belangrijke antioxidant voor de bescherming tegen de oxidatie van LDL-cholesterol. Beschermt tegen aderverkalking. Neutraliseert de toxische bijwerkingen van veel geneesmiddelen die door senioren worden gebruikt. Beschermt tegen tandvleesaandoeningen. Vermindert krampen te wijten aan een statinebehandeling. Bevat geen conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen, aroma's, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.
Eigenschappen van Co-enzym Q10: is als lipofiele elektronendrager verantwoordelijk voor 95% van de totale energieproductie. Is een belangrijke antioxidant voor de bescherming tegen de oxidatie van LDL-cholesterol. Beschermt tegen aderverkalking. Neutraliseert de toxische bijwerkingen van ...Verder lezen
€12,50 -5% *
Onze prijs €11,87
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

11 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Co-enzym Q10 30 Capsules x30mg Deba Pharma
Leverancier DEBA PHARMA
Vorm Capsule
Overgevoeligheid Zonder kleurstoffen
Zonder bewaarmiddel
Zonder gluten
Zonder melksuiker
Zonder zout
Zonder soja
Zonder suiker
Merk Deba Pharma
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 1202878

Meer details

Volledige beschrijving:

Coënzyme Q10 (ubiquinon) is een stof die op een vitamine lijkt, en is noodzakelijk voor alle belangrijke processen die zich in de cellen afspelen. Al de processen waar energie nodig is doen beroep op de functie van Q10. Met de leeftdijd gaat de productie van Q10 achteruit en is er een verhoogde behoefte van Q10 . Wanneer niet voldoende Q10 aanwezig is gaat het verouderingsproces versnellen en gaat de cel niet meer in staat zijn om voldoende energie aan te maken. Bepaalde geneesmiddelen kunnen zelfs de productie van Q10 onderdrukken wat kan leiden tot een tekort aan Q10. Q10 is een krachtig en beschermend antioxydant en is cruciaal in de aanmaak van voldoende levensenergie.

Samenstelling

Samenstelling per plantaardige capsule

  • Coenzyme Q-10 30 mg
  • Lecithine (als emulgator voor CoQ10) 150 mg

Gebruik

1 à 2 softgels per dag

Eigenschappen

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart