text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Bio Rhumal Forte 180 tabletten (+ 30 gratis)

niet-contractuele foto

Gewrichten - Artrose

Voedingssupplement op basis van glucosaminesulfaat. Herstel van de gewrichten. Voor meer flexibiliteit en mobiliteit. Voedt de gewrichten.
Voedingssupplement op basis van glucosaminesulfaat. Herstel van de gewrichten. Voor meer flexibiliteit en mobiliteit. Voedt de gewrichten.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €50,23
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

50 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Bio Rhumal Forte 180 tabletten (+ 30 gratis)
Leverancier P & G HEALTH BELGIUM
Vorm Tablet
Merk Rhumal
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2492502

Meer details

Samenstelling

Bio-RHUMAL Forte is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat 1500 mg zuivere, kristallijneglucosaminesulfaat en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. • Ingrediënten: Kristallijne glucosaminesulfaat 2KCl; Vulmiddel : Microkristallijne cellulose ; Antiklontermiddelen : Polyvinylpyrrolidone, Magnesiumstearaat, Hydroxypropylmethylcellulose,Talk ; Ascorbinezuur; Kleurstof : Titaandioxide ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat 80. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid. • Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. • Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

Gebruik

Neem 1 tablet Bio-RHUMAL Forte per dag, bij voorkeur met een beetje water tijdens de maaltijd, 's morgens of 's avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen inslikken. Een kleine praktische tip: een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat het hapje wordt ingeslikt.

Wat de vorm in zakjes betreft, dient u per dag 1 zakje op te lossen in een glas water.

Het is aangeraden om de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart