text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

ArkoRoyal Koninginnegelei + Melkferment 5 Unidoses x7,5ml Junior

niet-contractuele foto

Koninginnengelei

Koninginnegelei, melkfermenten en vitamine D3. Sinaasappelsmaak. Helpt bij het versterken van de natuurlijke afweer van het lichaam. Voor kinderen.
Koninginnegelei, melkfermenten en vitamine D3. Sinaasappelsmaak. Helpt bij het versterken van de natuurlijke afweer van het lichaam. Voor kinderen.
€14,39 -10% *
Onze prijs €12,95
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

12 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product ArkoRoyal Koninginnegelei + Melkferment 5 Unidoses x7,5ml Junior
Leverancier ARKOPHARMA BELUX
Bestemd voor Kind
Vorm Enkele dosis
Smaak Sinaasappel
Merk Arkopharma
Gamma ArkoRoyal
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2617892

Meer details

Volledige beschrijving:

Arkoroyal® Weerstand van het lichaam (Kinderen) stelt u een innovatieve combinatie voor om de natuurlijke weerstand van het lichaam te versterken: een flesje dat 5 miljard melkzuurfermenten vrijstelt, geselecteerd in een oplossing op basis van Koninginnenbrij en vitamine D! Dit product is aangeraden tijdens de winter en bij seizoenswisselingen Bij de productie van Arkoroyal® Weerstand van het lichaam (Kinderen) werden 20 miljard melkzuurfermenten aangewend. Deze fermenten ondergaan een natuurlijke afbraak in de loop van de tijd. De bijzondere productietechniek van Arkoroyal® garandeert u gedurende de volledige houdbaarheidstermijn een minimaal gehalte van 5 miljard actieve melkzuurfermenten.

Samenstelling

Gezuiverd water – Suiker – Gedehydrateerde glucosestroop – Stabilisator: sorbitol – Gevriesdroogde Koninginnenbrij – Melkzuurfermenten(1): Lactobacillus paracasei, Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum en Bifidobacterium lactis – Natuurlijk sinaasappelaroma - Maïszetmeel – Bewaarmiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat – Voedingszuur: citroenzuur – Antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearaat – Vitamine D3.

Gebruik

Voedingssupplement. Voorbehouden voor kinderen vanaf 6 jaar - 1 flesje per dag 's morgens bij het ontbijt innemen. Het is aanbevolen om het gebruik elke maand te herhalen. Gebruiksaanwijzing: - Plaats het hulpmiddel om het flesje te openen op de dop. - Leg één duim op de dop en druk stevig en verticaal met uw beide duimen. U moet 2 "KLIKKEN" horen. Hierna gaat het dekseltje volledig in de dop en de inhoud ervan valt in de oplossing. - Verwijder het hulpmiddel en meng de dosis krachtig. - Draai de dop los en controleer of het dekseltje aan de dop is vastgehecht voordat u de oplossing opdrinkt. - Bij het openen van het flesje kan een klein verlies van poeder waargenomen worden.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart