text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

CaloriLight 120 Capsules

Photo non contractuelle

Vetvangers

Vang 50% van het vet. Verlicht uw maaltijden. Ideaal voor familiegerechten, zakenreizen, feesten. Voedingssupplement op basis van fibrocaptol, een exclusieve combinatie van sinaasappelvezels en cacao met de beste lipo-absorberende kracht en 2 synergetische acties om uw gewicht te controleren: vangt vetten en suikers direct op uit uw voeding en bevordert hun eliminatie; vertraagt de opname van suikers en vetopslag.
Vang 50% van het vet. Verlicht uw maaltijden. Ideaal voor familiegerechten, zakenreizen, feesten. Voedingssupplement op basis van fibrocaptol, een exclusieve combinatie van sinaasappelvezels en cacao met de beste lipo-absorberende kracht en 2 synergetische acties om ...Verder lezen
28,80ÔéČ -10% *
Onze prijs 25,92ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

25 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product CaloriLight 120 Capsules
Leverancier FORTE PHARMA
Vorm Capsule
Merk Forte Pharma
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2169175

Meer details

Volledige beschrijving:

CaloriLight is een hulpmiddel bij het afslanken voor lekkerbekken die hun lijn wensen te behouden en voor iedereen die regelmatig zakenlunches heeft of naar feestjes gaat. Dankzij de plantaardige actieve bestanddelen: 1. Worden vetten en suikers uit de voeding rechtstreeks opgenomen en sneller verwijderd 2. Wordt de opname van suikers en het opslaan van vetten vertraagd.

Samenstelling

CALORILIGHT is een voedingssupplement met natuurlijke actieve bestanddelen. Zijn formule is gebaseerd op FIBROCAPTOL, een exclusieve combinatie van sinaasappel- en cacaovezels met een sterk vermogen om vetten te absorberen.

Gebruik

2 capsules innemen bij de maaltijd die u wenst te 'verlichten' (1, 2 of 3 maal per dag). Naar gelang van het overgewicht van de persoon en het caloriegehalte van de voorziene maaltijd, is het mogelijk om 4 capsules in ├ę├ęn keer te nemen. CaloriLight mag ook onafgebroken worden gebruikt. In een miniblisterverpakking, handig en makkelijk om overal mee te nemen! Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. Zonder gluten, zonder ggo's.

Eigenschappen

capsules

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart